nilaydax pervvvvin ben de öyleyim ya daha ne alıcam hiç bilmiyorum.Bugün Herşey ihtiyaç dırurken fisher price oyun halısı aldım .Eşim dediki en önemli ihtiyacımızı almışsın😊 diye dalga geçti
zemzem66 Kızlar bnde 30+2 yim 4 takım hastane çıkışı tarzında aldım 2 tanede tulum aldım sizce azmı büyüdükçe alırım die düşündüm bide uzunmu giyer kısamı bilemiyorm hastene çıkışları uzun oluyor
zemzem66 anne189 agustosun ilk haftası doğum olur die düşünüyorum yeni doğan bebek üşür dedikleri için hiç kısa almamıştım bilemedim kafam çok karıştı
anne189 zemzem66 evlerimizde klima yada vantilatör falan oluyor illaki o sıcağı kırmaya çalışıyoruz aslında doğru ama bende bilemedim 😬
buketdeniz19 anne189 geceleri asla uyuyamıyorum 😂 Bebeğimin herşeyi hazır odasını bile yaptık kıyafetleri yıkanmadı 😂 28+6 haftalık yarın 29 olacağım
mrs_yldrm buketdeniz19 siz anne189 28+6 yarın 29 haftalık oluyorum bende kıyafeti hallettim biberon bez emzik falan alıcam hastane çantasını 30 yada 32 de hazırlamayı düşünüyorum ve birşey daha söylemek istiyorum bebeğimin hareketlerini bu gün daha az hissediyorum normal mi acaba ya
anne189 mrs_yldrm normal bence 24-25 teki kadar hareketli olmuyorlar daha az ama daha böyle döner gibi iter gibi oluyor benim hiç hissetmemek değilde az hissetmek bende de oldu ☺️
clementine16 anne189 31 haftadayım ütülerin çoğu bitti bu hafta ama hastane çıkışım benim pijamam vs gelmedi hastane çantasını 33-34 gibi yapıcam
teslimeyildiz anne189 29+2 gebeyim yeni Yeni hazırlıklara başlıyorum şahsen gece sürekli kalkıyorum kalça ağrım çok oluyor lavaboya kalkıyorum falan gece sıkıntı yani
dilekkk06 anne189 uyamıyorum bel ağrım kasık ağrım ve deli gibi terliyorum 29. Haftadayımmm kıyafetlerı hazır ufak tefek şeyleri kaldı inşallah herkes sağlıkla kucağına alır bebişini 🌹
1324ba 31+1 son adet tarihine göre 9 Ağustos 🫠🫠 ama daha hiç bir şey hazır değil 🥲 yaz bebeği diye hep rahatım
beyzaygun Benimde 27+1 Ağustosun 3.haftası doğum olacak 68 gösteriyor benimde hiçbirşeyim hazır değil sezeryan olucak bilmiyorum ya urfanın sıcaklığında klimanın altından çıkıp başka odaya gidemiyorum nasıl hazırlık temizlik yapıcam bilmiyorum