mervepolat34 babymom33 benimde ilk kızım Gülce şimdi ikincisi için Gökçe istiyorum eşim istemiyor :) Gülce adını seslenmesi çok güzel Ömer lütfi Mete’nin de kitabı var Gülce diye çok güzel bir şiir kitabı
beyzasmom babymom33 maalesef eşim koydu ismini ama gerçekten de çok güzelmiş keşke öncesi aklıma gelseydi 🥹
busruno busrrra Belis 💖 Aşkın ilk meyvesi ve güzel kız demek. Eğer cinsiyet kızsa bende bu ismi koyacağım
ayyaysun Kızımın adını Nilperi koymak istiyorum ama bazıları değişik buluyo 🥺 peri kızım diye severim eşimin de hoşuna gidiyo ama bazen değişik tepkiler alınca bi acaba mı diyorum yani
e_kardelenn ayyaysun hiç öyle demeyiinn, benim teyzem Gültanem koydu kızının adını, kendinin ismi Gülhaneydi, Gül diyor herkes bitanemden geliyor öyle severiz diye düşündüler, ilk zamanlar garip geliyordur belki şu an herkes alıştı
superstar_00 babyonn Benimde Meryem adında iki arkadaşım var biri öğretmen diğeri üniversitede hoca hayatları iyi.
busesahin busrrra Ben kızım olursa Deniz Mila koyacağım eşim deniz istiyor erkekte kızda olsa bende kızda mila istiyordum 😂bana kalsa “Aden,Mila,Helen,Arya” düşünüyordum sizde düşünebilirsiniz🥰
yarencan11 Benimde 2 cinsiyeti kızım geliyo Büyük kızımın adı Nehir Naz Ufakta çok çatışmadayız ben Parla istiyorum eşim Parla liva koyalım diyor çok uyumsuz geliyo bana ya
busrrra Bende Parla Melis Selin Ada bu isimleri beğeniyorum yukarda bir arkadaş Belis demiş o da güzel sanki
findiktanesi Ben kimsede olmasın, farklı olsun diye değişik isimler koymaktan yana anlamı güzel onu mutlu edeceğini düşündüğüm Türkçe isimler tercih ederdim. Kızım olsa Bilge ismini çok beğenmiştim ama oğlum olacak :)
muuzoo findiktanesi bilge iki tane erkek arkadaşım oldu şimdiye kadar hatta biri ilkokul arkadaşımdı oğlunuza da koyabilirsiniz bence
busrabaskal aysekaran ayperi ablam annemler vs çok istiyorda ben ilk kız mihrişah 2. Mihrimah düşünüyoruz.ama ayperi güzel gerçekten