zeynep_tg evlendikten 1.5 ay sonra hamile kaldım, mesleğimde yükselme hayallerim vardı eşimle evliliğin ne olduğunu anlayamamıştık, ilk başlarda böyle bir boşluğa düşülebiliyor, ama rehavete kapılıp böylesine büyük bir hata yapmayın. Oğlum 1 yaşına geldi,elhamdülillah varlığına evimin neşesi, hem işe gidiyorum hem ders çalışıyorum, kendinizde o gücü bulabilirsiniz. En büyük eğlencemdir onun yüzünü izlemek onun hareketlerini izlemek. akşamları babasıyla yastıkların üstünde oynarlar kahkahalarla, duyduğum en güzel seslerdir bunlar. Tadını bi bilseniz bunların :) Hamilelikte bambaşka güzel, eşinizin size prenses gibi davranması, karnınız büyüdükçe onun hareketlerini daha fazla hissettikçe sizde oluşan o hisler bambaşka güzel şeyler. Ayriyeten ona şu an yeterli imkanlar sunamayacağınızı ve ilerde daha iyi şekilde büyütebileceğinizi düşünebilirsiniz, ama inanın bebek nasibiyle geliyor. Eşimin senelerdir satmak istediği bi arsası vardı, işimize destek olması için gerekliydi oğlumuz doğdu bi ay sonra satamadığımız o arsayı sattık. Kendi rızkını kendi sağladı miniğim. Lütfen gönlünüzü ferah tutun, içinizdeki minnacık kalp atışlarını dinleyin :)