zeynep_tg Rabb’im sizin için o bebeği dünyaya hazırlamış ve seni de annesi yapmış. Dünyalık planlar her zaman vardır hiçbir zaman her şeye sahip olup beklenmez aksine hayat hep kovalamacalı geçer. Rabbimin o bebek için beni seçtiğini idrak ettiğimde bütün dünyalık isteklerimi bir kenara aldım çünkü hiçbiri benim dünyaya getirip sıfırdan yetiştirip beraber aile olacağım küçük insandan önemli değildi. İnanın hayata dair herkesin bir planı var. 1,5 yıl sebepsiz infertilite yaşadık çocuk istemekle istememek arasında kaldık hep acaba mı dedik ama bir yandan da istiyorduk. Rabbimin emanetini taşımak çok güzel iyi ki geldi iyi ki var. O mucizenin kalp atışlarını duyana kadar hiçbir şey hissetmiyordum. Bebekliyken de hayatta planlar yapılır ama onu istemezsen hayatta planladığın konumda olduğunda da onu kaybetmiş olursun, yeni bir bebeğin olsa da o bebeğini kendin kaybetmiş olursun. Zaten bir gün hayatımızdan uçup gidecekler, yapabileceğimiz en iyi şey bu hayatı onlarla güzelleştirmek ve bu mucizeye dört elle sarılmak🤍