orhismommmmmm Kızlar 37+5 den sonra bebek döner mi bu haftaya kadar baş gelişti bu hafta dönmüş ya 😞
orhismommmmmm nurellaa52 beklemek istemıyor ya 😕. Çok korkuyorum sezeryandan ya sütüm gelmezse ben hemen bebeği göremicem o odaya gidecek napcam 😞
nurellaa52 orhismommmmmm yo hemen bebeği görüyorsun çıktığı gibi gösteriyorlar sana zaten bebeğin kontrolleri yapılırken sen odaya gitmiş oluyorsun zaten direk yanına geliyo sütte geliyo yani korkma hakkında hayırlısı olsun
060436 orhismommmmmm aşkım niye goremiyesin benim her ikiside sezeryandi benimle beraber odaya geldiler ben her anına şahit oldum saba kim dedi bebeği goremiyecegini stresten uzak dur çok kafana takma keşke yakın olsaydın bana sana zemzem suyu verirdim hurma
1cey orhismommmmmm Sezeryanda da bebeği görüyorsun kuzu odaya gidiyor ardından sen gidiyorsun zaten, sezeryan oldum ama sütüm de geldi. Stres kötü etkiler ama stres olma, emzir ve ten teması yap mutlaka sütün geliyor
orhismommmmmm nurellaa52 aceba yarım uyutmak mi iyi tüm vücud mu yine ikisinde de odaya gidiyor musun bebekle
bsrelif orhismommmmmm aboo benim doktorum baş aşağıdan makara çok zor döner demişti çok mu ev işi yaptın ki benim bi arkadaşım cam silince dönmüştü bebeği sezeryan olmak zorunda kaldı sonra. Sana tavsiyem bol bol secde pozisyonunda dur internetten bak hareketlerine bir an önce dönmesi lazım
lallalalal orhismommmmmm benimde aynıydı bı haraket var onu yaptım döndü YouTube bakın dönüyor yani siz sanciniz normal doğum belirtiniz olana kadar bekleyin baktınız yok zaten sezeryan olucak
nurellaa52 orhismommmmmm ben yarım olmuştum geneli bilmiyorum yarımda dikip yolladılar odaya gittim uyuşukluğum gidene kadar bebiş gelmişti zaten
060436 orhismommmmmm tabiki döner cnm bol bol yürü merdiven çık yatmakla olmaz gün içinde gece mutlaka yürümeye çalış dönecek inşallah paşam 💙🥰