Nesrin0505 leefamily benimde aynı 24 kg 36 hafta ben hamilelik boyunca da diyet yaptım Bir buçuk ay yedim serbest beslendim
zeniakrhn melismersin aynen öyle ben de doğumdan sonra biraz kendimi toparladıktan sonra spor yapacağım şu an kilo derdine düşüp stres olmak istemiyorum benim de boyum 1.72 😂
htcmhmtismail 12.haftaya girdim ilk haftalarda da ortalık hastalığına düşmüştüm bu son iki haftadır da geçmeyen hastalık sonucu dört kilo verdim 51 kilo devam ediyoruz ilk hamileliğimde 23 kilo almıştım üzülmeyin veriliyor 😅
Kdz zeynsh bende öyleyim yanlız degilsin aslaaa 98 kg hamile kaldım hiç kilo vermedim 5 ay aç kalmama rağmen şimdi 113 kilo olmuşum doğuma kadar 120 olur herhalde sen yine günde 200 gr aliyomussun ben günde 1_2 kilo alıyorum 😥 ne bok yiyip verceksem o kiloları
zeynsh melismersin bende ilk 10 kiloyu sigarayı bıraktığımdan aldım galiba sigara aklıma geldikçe bir şeyler yedim 🫣🫣 neyse en azından bırakabildim ona da şükür öğrendiğim gün bıraktım
zeynsh minecikk bizde böyle çocuktan çok kendimizi büyüten anneleriz 😂😂 çocuğa nasıl kilo alındığını uygulamalı gösteriyoruz
allyslife zeynsh diyetisyen eşliğinde ilerlemek daha doğru olur canım, hem bebeğin gelişimi devam eder hem de olabildiğince az kilo alırsın
Mzgninci Şükredin bence sürekli mide bulantısı çekip hiçbir şey yiyememekten iyidir. Kilo verilir doğumdan sonra dert etmeyin tadını çıkarın. Bir ayda beş kilo verdim su dahi içemiyorum berbat bir durum. Her gün ağlıyorum yemek yemek istiyorum ama olmuyor.