sudenurrrrr satiakkus neden doğum başlasın dediii neden başlaması gerekiyor ben de sezaryen olacagım da merak ettim
satiakkus sudenurrrrr çocuk normal doğum pozisyonunda ama kilosu kaynaklı eğer daha fazla kilo alırsa sezeryana almak zorunda kalırım dedi , bu yüzden perşembe gününe kadar doğum başlamazsa gün vererek sezeryana alacak artık
uyuyanguzel3 selenzen benim bebeğim de 3 hafta önde gidiyor özellikle kafası büyük dedi ya 😁 3500kilo da olmuş 37+5 te alacak sezeryanla bakar zaten Kilosu iyiyse alır bence
cennettunc3 meloks sabah gidiyon acile sezaryen icn ameliyat oda vediyoalr snra bekliyorsun sirani sıra gekince götürüyor ameliyat odasina
meloks Benim doktorum dış doktor da şeyi merak ettim ameliyattan önce yanına çağırıyor mu görmek için diye öyleyse çok geç olacak zaten kliniği 10da açılıyor doğum olduğu gün bebeği görmek istşyorlar mı ultrasonla
hollyymollyy Bebeğin ve sizin durumunuza göre değişiyo bu. Bana da mesela 37+1 verdi gün olarak, ertelemek istedim 38e doğru ama pek yanaşmadı. Beklemek istemiyor tansiyon riskin var diye. Doktor ne derse o dedik biz dee
tugceesnygt selenzen bi sorun olmadığı sürece 39 a kadar bekliyorlar niye acele ediyorsun ki anne karnında ne kadar kalirsa o kadar iyi bence