selenzen Kızlar şuan 34 haftalık hamileyim, 24 hazirana gün almak istiyorum bebeğim 37+5 oluyor. Sizce erken bir tarih mi doktoruma da danışacağım bebeğimin kilosu haftasıyla uyumlu 3-4 gün önden gidiyor
kbrabsra selenzen benim ikinci sezeryanim 36. Haftada yapılmıştı. Bu bilinçle alınan bir tarih değildi ama alınması gerektiğini söyledi doktor yani 36. Haftada doğunca sıkıntı olmuyorsa sende hiç olmaz
selenzen nurellaa52 hayır ilk gebeliğim ama o tarihi çok istiyorum işte doktorum alır mı bilemiyorum bi yandan da korkuyorum küveDe kalır solunum sıkıntı yaşar diye çünkü anne karnında 2 gün bile çok önemli diyorlar
ikiemanetinannesi Sorun yoksa devlet 38 de alırız dedi. 38 den önce almıyoruz dedi . Bende 39 u görsek diye diretecem.
selenzen ikiemanetinannesi bende tam tersi 37+5 istiyorum anne karnında 1 gün bile önemli diyorlar ama yinede sorucam mümkünse artık :)
karayelll İlk sezeryan 37+5 di plansizdi Çarşamba günü için gün verdi doktorum oda 37+5 oluyor normalde 38 den önce almiuorlsr ama benim plesanta kireçlemeye başlamış alalım dedi bende kabul ettim
selenzen karayelll hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ilk sezeryanda herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı 37+4 te peki
ebruk0308 selenzen sağlıklı duran çocuğu neden alıyım diyor haklı aslında da bende sabır kalmadı işte
kbrabsra selenzen hayır gelişimi önde değildi doğum esnasında ciğerlerine su kaçtığı için bir hafta yoğun bakımda kalmıştı bu da herkeste olucak diye bir şey yok tabiki
nurellaa52 selenzen ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor o haftalarda alınıyo genelde ama doktor daha iyisini bilir
budalaaurammisi selenzen bence beklemelisin 37+5 de bebegimi acil sezaryene aldılar sancım başlamıştı ve ben hissedemedim dogdugunda solunumdan dolayı küvöze aldılar 1 gün sadece burnundan solunumuna yardımcı oldular sonraki gün ihtiyacı kalmadı ama antibiyotik başlanmış ne olur ne olmaz diye tam 1 hafta küvözde kaldı. O yüzden anne karnında 1 gün dışarıda 3 güne bedel. Herşy yolundaysa beklesin bebegin.
yldzz01 selenzen ilk gebeligimi 37+5 doğurdum 2660 kiloyla ne kuveze girdi ne bisey oldu cok sukur ikincide ne olur bilmiyorum suanlik 15. Haftadayim daha
satiakkus 36+6 da 3300 gram olan bebeğim bugün 37+2 günlük , doktor gelişimi tamam doğurmak için elinden geleni yap doğum başlasın alalım dedi
sudenurrrrr satiakkus neden doğum başlasın dediii neden başlaması gerekiyor ben de sezaryen olacagım da merak ettim
cennettunc3 meloks sabah gidiyon acile sezaryen icn ameliyat oda vediyoalr snra bekliyorsun sirani sıra gekince götürüyor ameliyat odasina