fatmabaki 18+2 günlüğüm bugün cinsiyeti öğrenmek için doktora gideceğim 16 haftalıkta görünmedi bugün türk kahvesi içtim çikolata yedim meyve yedim başka ne önerirsiniz arkadaşlar bütün tuşlara basarak muayeneye gitmek istiyorum 🤣
blnmyld fatmabaki Sonundaaa bakalım bebişime arkadaş ne geliyor 🙈 ben sıramı beklerken oturdum vişneli meyve suyu içtim çikolata yedim karnın tok olsun
rmy1 fatmabaki inşallah belli olur bebeğim gösterir bebiş kendini göstermese bile artık kemik yapısından felan tahmin eder bence doktor 😝🥳 ben erkek diyorum haberlerini bekliyoruzzzz
fatmabaki blnmyld geçen sefer bende içmiştim ve galiba sonunda şekerim yükseldi artık baş ağrısından günün geri kalanında aptala bağlamıştım🤣ama tekrardan içeceğim o zaman
fatmabaki rmy1 ayy hadi inşallah saat 6 30 da rendevum geçe aldım birazda vucüt olarak dinlenmiş olurum bu sefer dedim umarım faydalı olmuştur bu fikir🤭
kissbu fatmabaki ilk haftalarda öyle daha sonradan sıkışık olunca net gözükmüyormuş bana da detaylıya gidiceğim doktor söyledi sıkışık gelme net bakalım dedi
rmy1 fatmabaki aşkım ilk zamanlar sıkışık 13 haftadan sonra boş şekilde öneriyorlar bebek büyüdüğü için sıkışık olmaya gerek yokmuş
fatmabaki rmy1 bilemedim aşkım ben hep su içip girdim muayeneye bu sefer sıkışık değilim bu sefer görünür umarım
kissbu fatmabaki aynı anda aynı sorunları yaşadık aynı haftadayız ikimizinde kızı oluyor biri şifa biri rüya hayırla sağlıkla gelsinler çok mutlu oldum Allah analı babali büyütsün canım arkadaşım