irem84 59 ile hamile kaldım, 71’le doğuracağım. (12kg). Sizce doğumda kaç kg verilir? Sonrasında ne kadar süre sonra 50’ye düşerim acaba?
yildiz93 irem84 ben doğumdan çıktığımda 6 kg gitmişti ama 10 kg vereni duydum o bence tamamen bebeğin kilosu suyu vs ile alakalı o konuda kıyaslama yapmayın bence
Zehrailly yildiz93 İlk hamileliğimde 70 le hamile kalıp 83 le doğuma girmiştim çıktığımda 72 kiloydum ilk ay 64 e düştüm. Şimdi 74 ile hamile kaldım 83 kiloyum bakalım bu sefer kaç kilo vereceğim 😄 inşallah 60 a iner ve orda kalırım.
yildiz93 Zehrailly hadi bakalım inşallah bende 60la hamile kalmıştım 73 olmuşum 12 kg gitmiş 17 günde
simaysevinc İlkinde 74 le kaldım 100 ile doğuma girdim toplam 6 ay içinde 57 kiloya düşmüştüm şimdi 58 ile kaldım 25 haftalık 78 kiloyum bakalım bunda da gidecek mi hemen
kelebegim123 yildiz93 inşallah hepimiz için güzel süreçler bizi bekliyordur güzellikle tamamlayalım ve sonrasında güzel olsun inşallah tüm herkes için 🫂🤍🫶🏻
slife yildiz93 bence iyi ki de öyle tamam gıdı belki rahatsız eder seni ama yüzüm çökünce çirkin oluyorum ben 🤦🏻♀️
Tortilla yildiz93 ilk dogumda 12 almıstım dogum yaptıktan 2 gün sonra 6 kılo gıtmıstı 1 aydada eskı kılomdaydım
beyzasaglam slife bu konudan bende çok rahatsızım sırf yüzüm çöküyor diye koca bi popoyla geziyorum 🫣
deletedmom43191 yildiz93 ilk gebeligimde 17 kilo verdim 1 haftada fakat 2 3 gebeligimde asla veremedim
beyzasaglam yildiz93 zor oluyor gerçekten açım diye ağladığımı bilirim bu gebeliğimde o kadar aç kalmadım 😅