gamzeakarsu17 AycanTemel ilk oğlum egemen akarsu şimdi yine kısmetse oğlan olacak aslan düşünüyoruz eşimşn birkaç fikri daha var kutay, timur, atilla ben en çok aslana ısındım aslan akarsu güzel uyuyo bence soyadına
busrayalcnn AycanTemel isim bulmak o kadar zorkiii biz 19+2 deyiz 2 seçeneğimiz var giibiiii Uras ve Aybars🥹🫶🏻
busrayalcnn sibel3329 bu arada evet ismini taşıdığı için anlamının güzel olmasına dikkat etmek gerekiyormuş
sibel3329 busrayalcnn evet kuranda gecmesi zorunlu değil ismin. Ama anlamının güzel olması gerekiyormuş.
sevdakalin AycanTemel gülüm biz de altı aylık olduk ama biz de hala bir isme karar veremedik daha hiçbir hazırlık bile yapmadım nedeni de iki defa kız dendiği için sonra da erkek dendi bu gidişle doğuma kadar öğrenemeyeceğiz galiba 🤣🤦🏻♀️
angelmother sevdakalin bana öyle oldu ya şuan 28 haftadayim 20 haftaya kadar kız kız sonra 24 de çıkıntı var önümüzdeki ay bakalım dediler şimdi bida çıkıntı var dediler ama emin olamadi doktor pipinin altında kese göremedim dedi valla bende dogurunca öğrenecekim herhalde
AycanTemel sevdakalin Ayyy Bana da son 1 ay a kadar hep kız dediler detaylı da erkek oldugu kesinleşti şoka girdik biraz 😅
menekseaysegul Ben 36.hafta Gökalp düşünüyorum Aybars düşünüyorduk yırtıcı hayvan içinde yer aldığı için vazgeçtim
sevvalinwonderland menekseaysegul aa benim oğlumun adı da gökalp olacak 🐥 civcivlerin adaşlarını bulduk bile şimdiden 😍
AycanTemel yagmuryig Aslında emir ege dusundum ilk ama görümcemin oğlunun ismi mert emir oyuzden vazgectim
sevvalinwonderland goktugmomsss gökalp olacak benim oğlumun adı da. gökalp düşünebilirsiniz uyumlu olarak 😊
ekiminannesii medias benim de bir oğlum var adı Ekim 4,5 yaşında. Şimdi yine ikinciye hamileyim o da erkek ve isim bulamıyorum gerçekten. 😟 Ekim gibi sıcak, içten ve samimi isim seviyorum ☺️ çocuğumun karakteri de öyle gerçekten 🌿 erkeğe çok zor 🫤
beyzagurbuzz ekiminannesii Erkin geldi aklıma, değişik, herkeste olmayan bir isim hem, hem abimize uyuyor 😇