sndyy_4343 mrym1453 ben yeni kaybettim bebeğimi yanı nisan ayında gebeliğim sonlandırıldı 🥲 Ama şuan bekleyişteyiz işte bakalım bi kaç güne öğrenicem tekrar varmı yokmu
ikicocuklu_ev mrym1453 bize de haber verin benim reglime de 6 gün var çok merak ediyorum ama korkuyorum da :) 9 aydır deniyoruz. 2. Çocuk için
mrym1453 ikicocuklu_ev tamamdır inşallah. Rabbim sağlıkla nasip eylesin size de bizde ikinci çocuk içim 2 aydır uğraşıyoruz bakalım 😆
ikicocuklu_ev mrym1453 inşallah 🙏 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kızım 4 yaşında artık kardeş zamanı da geldi istiyor da tabi rabbim nasip ettiyse olur inşallah 🙏
znnnr mrym1453 gebelik başlıyor gibi oluyor vücut sağlıklı olmayacağını anlayınca ilerlemeden iptal ediyor gebeliği bildiğim kadarıyla net bir sebebi yok ama üzdü 🥹 kısmet tabi
znnnr mrym1453 çok haklısın çok çok haklısın ama işte sonu böyle olabiliyor üzücü olabiliyor o yüzden en iyisi beklemek
ikizlerkadini mrym1453 bende 5 gun kala öğrenmiştim gec döllenme olmadıysa erken gebelik testi ile çıkacaktır muhtemelen
dexter88 Salise2 öyle söyleme. Rahim filmi çektirdin mi? Ben çektirdiğim ay hamile kaldım. Aynı şekilde iki arkadaşım da çektirdiği ay hamile kaldı
Salise2 dexter88 2 kez doktora gittim ama rahim filmi için erken dediler ben de bidaha gitmedim geçen ay hormon bakıldı bikaç değerim yüksek ama hamileliğe engel olacak seviyede değil yumurtlama görüyorsun sonuçta yumurtlamayı engelleyeck kadar yüksek değil dedi. Gerçekten de her ay ovulasyonda çift çizgi oluyor. 1 yıla kadar bekleyelim diyo doktor
mrym1453 Kızlar ya gece çok şiddetli kasıklarım ağrıdı bir kaç kez ağrıya uyandım şimdide göğüslerim fena sızlıyor İntarnetten aldığım test te hala gelemedi regl olucam heralde gebeyken bu kadar kasık ağrımaz bence şuanda ağrım geçti ara ara gidip geliyo 😭
ikizlerkadini mrym1453 bir kac kere burda okudum İnternetten alınan testlerin bozuk çıktığını eczane den almak daha sağlıklı olur sanırım
ikicocuklu_ev mrym1453 aldım bugün yaptım da negatif çıktı 😢 5 gün var reglime ama bilemiyorum olur mu olmaz mı artı med sanırım test erken gebelik testiydi