merve123mom gizemiaaa korkma canım benimde plesenta o şekilde hareketleri tampon bir şekilde hissediliyor zayıf zayıf şuanda 34 haftalık olduk biz ama bende o haftalarda senin gibiydim. Korkma normal yani oynar birazdan annesi 🌸
superstar_00 1melekannesi3858 Benimki öyleydi bir arkadaşla haberlesiriyoruz bu tür durumları onda da öyleydi 🙂
gizemiaaa hasret_sakar33 evet bekledikçe inatlaşıyor sanki kalktım artık kendimi yiyip bitiriyorum yoksa bütün gün yattım 😩
1melekannesi3858 Busranur_mnts ayakları mi elleri mi ne varsa kasiklarin orda gidikliyo gibi oluyo sadece
Busranur_mnts 1melekannesi3858 ayaklarıdır daha haftan küçük benim bazen vajinama vuruyor gibi hissediyordum döndükten sonra kaburgaya yakın hissetmeye başladım
1melekannesi3858 gizemiaaa ay ben artık sürekli acile gidiyordum ama yani olmuyo onlarda bı sure sonra azarlayacak çünkü
gizemiaaa 1melekannesi3858 kimsenin öyle bir şeye hakkı yok bu çok zor bir süreç özellikle kaybınız varsa yaşamayan bilemez herkes bunu pimpiriklik sanıyor ama değil o değişik bi korku
kizmizimavi 1melekannesi3858 benim de böyle plasenta yerleşimi, ilk gebeligim de riskli geçmişti o yüzden hareket hissedemedikce bunda da bir şey oldu sanıyordum ama artık alıştım alışınca da rahatladım nihayet. Sağlıkla gelsinler insallah sen içini ferah tut
1melekannesi3858 kizmizimavi ay valla insan tedirgin oluyo normalde sağlık ocağına gidecektim ebe yokmuş şansa
1melekannesi3858 Busranur_mnts zaten ondan sonrası önemliymiş canım doktorum 28 haftaya kadar düzenli hareket bekleme dedi insan tedirgin oluyo