carolina07 Merhaba Doğum sonrası hastaneye gelen ziyaretçilere dağıtmak için hediyelik kolonya yaptırdım bir yakınım diyor ki onları hastaneye götürme ebeler hemşireler temizlikçi vs. Alır bitirir onları evde dağıt. İyi de onlar için yaptırmadım sayılı yaptırdım veremem derim dedim. O zaman kötü muamele edebilirler dedi kafam karıştı hiç aklıma gelmedi böyle bişey. Hastaneye gelen eve gelmez tekrar bi daha da veremem yani uzun süre. Nasıl oluyor başına böyle bişey gelen var mı?
yldzz01 carolina07 özel hastanede doğum yaptim hediyelikte yaptim kendim teklif ettim beni dogum yaptiran doktoruma hediyeligi hemsireyede kendi kafalarina gore alayim feln demedi kimse misafirlerime dagittimm sadece
ozdemirayca carolina07 ben ortaya koymayacağım sonuçta sayılı yaptırdım hangisine yetiştireyim😂 dolaplara koyup gelen oldukça vermeyi düşünüyorum sadece kendi doktorum ve her kontrole gittiğimde yanında olan asistanına vereceğim
gamzeakarsu17 carolina07 sadece resim çekip ortadan kaldırırssn bemce de daha iyi olur nasıl insanlarla karşılaşacağını bilemezsin hiç elini sürmeyende olur kafasına göre hayırlı olsun diyip alanda olur insanımızı bilirsin çeşit çeşit huylumuz var
lalelola carolina07 Hemşirelere ya da hastane çalışanlarına hediye almayı hiç düşünmedim açıkçası. Sonuçta bu onların işi. Bir de zaten özel hastanede doğum yapıyoruz ve doğum için tonla para ödüyoruz. Bir de ekstra hediye masrafı yapmak istemiyorum.
carolina07 ozdemirayca ben onlara bile vermeye gerek görmedim. Sonuçta bi bağımız yok bi daha karşılaşmayacağım insanlar benim çocuğumun kolonyasını napsınlar onlar için bi değeri olmaz yani. Ben sadece doğumdan sonra doktoruma çiçek ve çikolata yaptırıcam özel olarak.
carolina07 gamzeakarsu17 eşim ben aldırmam kimseye merak etme dedi ama bilemedim yani hiç düşünmemiştim böyle bişey
carolina07 lalelola hediye almak değil. Hediyelik yaptırdığım dağıtmalık kolonyalardan bahsediyorum özel olarak hediye almaktan değil. Onları süslü tepsiyle hastanede odama koyucam ya. Gelen geçen alır bitirir dedi ben de vermem onlar sayılı ziyaretçilerime vermek için yaptırdım derim dedim.
ntgctsn Düşünce çok saçma geldi ya hemşire neden izinsiz hediyeliklerden alsın, siz incelik yapıp ikram edersiniz o ayrı, onun dışında alacaklarını ve umursayacaklarını hiç sanmıyorum acıkcası
carolina07 ntgctsn bilemedim işte öyle deyince hiç aklıma da gelmedi benim niye alsınlar sonuçta her gün kaç tane kadın doğum yapıyor hepsinden hediyelik mi alıyorlar sormadan😵💫
ntgctsn carolina07 bence arkadaşınız saçmalamış:) siz içinizden geldiği gibi yaptırın ve dağıtın, sağlıkla ve kolayca bir doğum diliyorum🙏
yagiz_didem carolina07 benım doktorda ebe de almamıştı zorla verdıydık aman çokta takmayın kımın şansıysa alır
cansuu05 carolina07 benim hediyelikler masa üzerindeydi. Ben teklif etmediğim taktirde ellerini surmediler birşeylere.
Busra5222 carolina07 ben 100 tane kutu çiolata yaptırdım gelene ikram edilir hediyelik yaptırmadım geçen haftada doktoruma yarım kilo baklava alıp götürdüm doğüm telasına unutulur diye . Bence hediyeleri ikiye bölebilirsin biraz madlen ya da başka çeşot çikolata alabilirsin bir kısmı eve bir kısmı hastane
ecemk94 carolina07 ebenin hemşirenin işi gücü kalmadı sizin hediyeliğinizi napsın allah aşkına 😅😅 söyleyen kişi kafayı yedi heralde. Yaptırmayın diye söylüyor bence.
3kedili2bebekli carolina07 kız kardeşim çikolata yaptırıp gönderdi dogumumda ortadaydı hiç biri de istemedi ben kendim teklif ettim ayrıca tatlı da aldım verdim özellikle hemşirelere katta calisan ve ameliyathane ekibine yani onlara da çikolata yaptırabilirsiniz yada alabilirsiniz şık bir çikolata güzel olur kötü muamele etmez onlar sağlıkçı ama ciddi bir emek harcayacaklar sizin için öyle düşünün
gkcnkocbal carolina07 ya bu nasıl bir düşünce nerde gördünüz duydunuz Allah aşkına siz teklif etmeden kim neden alsın vermediniz diye umursamaz kimse ki ben şahsen bana gelen hediyeleri atıyorum saklamıyorum bile sadece görsellik başka işe yaradığı yok ben doğum yaptım zorla kurabiye içeçek ikram ettik kimse muhtaç değil