gmzkr seymaozz Ben çoğunu ordan aldım evet çok güzeldi hepsi. Eksik ürün gönderilmişti bir tane para iadesi yaptılar
bebegim_4 seymaozz harika bir site canım aşırı kaliteli diyemem ama 2022 den beri oğluma hep ordan aldım şimdi ikinciye hamileyim allah nasip ederse kızım olacak yine ordan alacağım
sarilale123 seymaozz kesinlikle çok güzel kaliteli şeyler var. Açıklamalara bakıp aldım ben hep. Hepsi birbirinden güzel geldi
seymaozz Yaren_ars link atabiliyor muyuz buradan bilmiyorum ama Google’a en ucuz bebek market yazınca çıkıyor. Play Store’da da aynı şekilde çıkıyor ve Instagram adresleri de var.
melisasak35 seymaozz ordan aldığım astronot tulumu 8 yıl oldu 2.ci oğlumdan 3.cü oğluma giydırecegım fırsat buldukça ordan alışveriş yapıyorum güvenilir ve baya kaliteli ürünleri ben yıllardır alışverısı ordan yapıyorum
melisasak35 seymaozz evet kalite konusunda tek geçerim lcwdan aldımlarımı 3 4 kere giyemiyolar bile yıkamada çekiyolar yıllardır ürünleri takımları çocuktan çocuga geçti ben memnunum fiyatlarda çok makul
nafiye66 seymaozz ewt cnm ben de memnun kaldım kızıma elbise almıştım çok beğendik tereddüt etme yaani