seymaozz Kızlar enucuzbebekmarket nasıl bir site? Daha önce alışveriş yapan oldu mu? Ürün kalitesi nasıl? Güvenilir mi sizce?
sarilale123 seymaozz bana burda övdüler valla alışveriş yaptım çokta memnun kaldım açıklamalarına bakarak aldım özellikle pamuklu vs diye. Keşke daha önce bilseydim. Çok uyguna çok güzel şeyler var çünkü
kalbimdebebek seymaozz Bende merak edip tereddütle aldım. 5 gün önce teslim edildi. Gayet güzel gözüktüğü gibi geldi. Tekrar sipariş vereceğim ☺️
seymaozz sarilale123 ya geçen girdim alışveriş yapmak için sepet oluşturdum. Üç saniyede hepsi tükendi. Dedim ya çok hızlı satıyor ya da bu işte bir şey var. 😄😄 Güvenilirse bence değerlendirmek lazım. Pastel tonlara bayılıyorum ve çok güzel kullanılmış buradaki ürünlerde. 😍
sarilale123 seymaozz kesinlikle çok güzel kaliteli şeyler var. Açıklamalara bakıp aldım ben hep. Hepsi birbirinden güzel geldi
_kalpatisi seymaozz ben kızıma doğduğundan beri ordan alışveriş yapsrdım şimdi 4 yaşında geçen yine bi baktım neler gelmiş diye. Kesinlikle güvenilir bi site hatta uygulamasıda var indirin ordan bakın ürünlere ve kalitesi de gayet kaliteli. İnternette 500-600 tl olan takıma ben orda 250-300 tl verip alıyodum ve şöyle bi durum var ki ürünlerinin arkasındalar. Mesela bi kaç takım sipariş vermiştim 1 tanesi yaş olarak kalmamış hemen wp üzerinden benimle iletişime geçtiler aynı fiyat olucak şekilde istediğim ürünü seçip fotoğrafını atmamı istediler öyle de yaptım seçtiğim ürünü yollamışlar. O kadar alışveriş yaptım ne lekeli geldi ne yanlış geldi ne de yırtık geldi gayet güzellerdi
atesvesu seymaozz ben sipariş verdim kumaşları gerçekten pamuklu tavsiye ederim kızımın ilk bir kaç kıyafetini ordan sipariş vermiştim
hunilii seymaozz bana akrabamız söylemişti o ve kızı çocuklarının bütün dolabını oradan dizdi bende oğluma bir kaç parça aldım gayet güzel ve uygundu
DenizAda_ Kızlar siteyi inceledim çok uygun kıyafetler pamuk fa yazıyor alınabilinir gibi alanlar da yorumlar da memnunlar ben sanırm bir kaç parça alacağım iyi çıkarsa devamını alırım
seymaozz Kızlar ben de şimdi birkaç parça sipariş ettim. Yorumlar ve deneyimler güzel gibi. Kıyafetler de pamuklu ve kaliteli duruyor. Ürünler geldiğinde buradan size yazarım. Ben en çok renklerini beğendim. Gerçekten çok hoş tonlarda kıyafetler, ne çok cırtlak renkler ne aşırı ağır tonlar. Dediğim gibi ürünler gelsin yazarım yine burdan. 🥰🙏🤗
karaelmas01 Siteden mi sipariş verdiniz uygulamasından mı acaba uygulamayı indirdim ama doğru olan mı bilemedim bende
seymaozz karaelmas01 uygulamasını indirdim Google Play Store’da var. İndirip rahat rahat bakabilirsin. Ayrıca aldığım kıyafetler bugün geldi ve gerçekten çok güzel bence bakıp gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Kalitesi ve kumaşı da güzel fiyatı da güzel bence. 🤗🤗🤗🙏
defnerab Merhaba,müslin örtüler ağız silme bezleri biraz sert bir yapıda ama kullanılmayacak gibi değil,5 yıl önce bebek bakım sırt çantası almıştım çok uyguna ,2. Çocugum olacak hala sapasağlam bir sökük renk atma vs bile yok
seymaozz defnerab Peki kıyafet aldınız mı hiç? Renklerde solma oldu mu? Çok tatlış kıyafetler var çünkü. Fiyatından çok renkleri ve tarzları çok hoşuma gitti benim. Bir grup ürün aldım geldi. Yine almayı düşünüyorum.