beautiful_ yasemincel65 Allah razı olsun kuzum 🌸 Eşimde yapıyor ama sabahları özellikle mafediyor beni
beautiful_ deletedmom43191 inşaAllah 💞 Alışverişlerim halloldu neredeyse bir çok eşyam İstanbul’da anneannemiz onları yollıycak onları bekliyoruz
beautiful_ kimchikimdi öyle yapıyorum kuzum son zamanlar biraz tempolu oluyor yıkanacak kıyafetler temizlik falan
yasemincel65 beautiful_ evet gitti ya da gitmedi benim daha büyük ağrılarım olunca onları hissetmedim 🥹
-Papatya33 beautiful_ nasıl yani kalsiyum magnezyum d3 omega devamlı kullandım.sasirdim normalde veriyorlar diye biliyorum çünkü. Ama gittiğinizde söyleyin bi isterseniz kalsiyumu ben günde 2 defa kullanınca rahatladim
beautiful_ aysgl330633 herşeyi konuşmak için erken dedi su ve şeker sınırda çıkınca kontrol günlerini ayda bir değilde 10 günde bire indirdi
aysgl330633 beautiful_ hm hiç stres yapma balım kafanı sakin tutmaya çalış Allahım yardımcın olsun İnşallah
beautiful_ aysgl330633 Amin inşaAllah kuzum 🌸 Doğumdan korkmuyorum tek korkum hazırlıksız yakalanmak 🥺
aysgl330633 beautiful_ şimdiden başla istersen hazırlıklarına yavaş yavaş önce çantayı hazırla istersen
beautiful_ aysgl330633 temizliğe başladım bacımsu yatak odasından başlıyorum yavaştan temizliği bitirecem