beautiful_ psymom2 yok ölçme önermedi sadece diyet dendi ama meyve yeme dedi bana suyu da sınırda birde
beautiful_ Deleted33000 yapıyor da hemen tekrarlıyor ağrılar Allah razı olsun her gece yapıyor bacağıma sırtıma falan
beautiful_ Herseydenbiktim inşaAllah Birtanem inşaAllah 🌸 İnanki sabah dayanamadım hemen gidip aç karnına magnezyum içtim
-Papatya33 Magnezyum değil calsiyumu arttırın. Benm çok şiddetli iki bacağa ve farklı yerlere aynı anda girerdi. Doktorum calsiyumu artırdı öyle gecti
-Papatya33 beautiful_ nasıl yani kalsiyum magnezyum d3 omega devamlı kullandım.sasirdim normalde veriyorlar diye biliyorum çünkü. Ama gittiğinizde söyleyin bi isterseniz kalsiyumu ben günde 2 defa kullanınca rahatladim
beautiful_ aysgl330633 bende yapmaya çalışıyorum kuzum şimdi kv halılarımı yıkıyor evimi yapıcam yavaş yavaş sonra Allah’ın izniyle hastane çantası hazırlamaya başlıcam
yasemincel65 beautiful_ canım aynıları bende de olmuştu, hele ödemin varsa daha çok ağrır. Ben her akşam eşime masaj yaptırıyordum duştan sonra iyi geliyordu ama işte hamilelikte böyle ağrılar oluyor maalesef rabbim şifa versin 🌸🌸
beautiful_ yasemincel65 Allah razı olsun kuzum 🌸 Eşimde yapıyor ama sabahları özellikle mafediyor beni