seniseviyorumallahim deletedmom43191 Allah bağışlasın🤩🥰 bizim 2. Sürpriz yumurtamız. Bu 3. Gebelik planlı oldu. Heyecan ilk çocuk gibi şuanda
seniseviyorumallahim Deleted33000 o zaman bdniö 1 haftam var ortalama. Boşuna kendimi hazırlıyorum doğurucam diye stress yaptım😃
Deleted33000 seniseviyorumallahim yapma yapma ne zaman geleceğine bebek kendi karar veriyor umarım kolay ve hızlı bir doğumun olur benum üçüncü doğum 4 saatte bitti
deletedmom43191 seniseviyorumallahim benim 3 tamamen supriz oldu hatta öğrendiğimde 7 haftalık beta 61 bindi hic ihtimal vermiyodum hamilelige ama iyiki olmus kız evlat duygusunu da yasadim
seniseviyorumallahim deletedmom43191 Rabbim banada ikisini de tattırdı elhamdülillah 🥰 ben kalabalık ailede yaşamadığım için Rabbimden hayırlı kalabalık aile istedim. Nasip etti elhamdülillah 😊 isteyen herkese nasip olsun 🤲🩷
yeliz1923 papatyakokusu34 Maşallah subhanallah Rabbim bize de nasip etsin böyle güzel şu gibi doğumlar 😍😃🥰
annebaliii papatyakokusu34 aaa bılemedknız mı açıklık olduğunu ve bır ve ıkıncı arası naısl bi fark olmustu bende ıkıncı normalı bekliyorum nasıl olacak yıne korkuyorum
papatyakokusu34 annebaliii Tabikide bilmedim çünkü bir belirti bi şey gelmedi ilk doğumda da 4 cm açıklık vardı 2. Doğumumda çok zordu açılmam çok zor oldu 3.doğumda kolay oldu 2 saat dolmadan doğumum oldu
sakaryamm54 seniseviyorumallahim 1. 37+5 2. 38+3 şuan 37+4 nişanım geldi sancılar ufak ufak başladı bakalım 😊
seniseviyorumallahim sakaryamm54 yaaa çok heyecanlı 🥰🩷 bende hiçbirşey yok şuan. Sancım oluyor düzensiz 3-4 gündür. Su içiyorum geçiyor. Bavulum, bebek pusetim kapının yanında 🤣🤣
seniseviyorumallahim miyopmom bugün biraz çömelerek yer sildim bakalım akrobatik hareketler işe yarayacak mı