Hulya00 Merhaba güzel anneler yaa bu ilaç bende yan etki yaptı sanırım afedersiniz ishal yapıyor doktoruma danıştım kötü ediyorsa içme dedi sizdede yaptı mı yan etki acaba ve doktorum içme dedi ama ben yine arada sırada içiyim diyorum yani bi zararı olmaz degilmi 😕
FMS Hulya00 Decavit bende kabızlık yapmıştı canım 🤷🏽♀️ Kullandığın başka bi ilaç var mı? Magnezyum ya da Demir? Onlar ishal yapabiliyor.
Hulya00 Yasemincifci ben akşam yemeginden sonra 1 tane içiyordum 2-3 saat sonrada yogurt yada süt içiyordum öglen yemeginden sonra mı alsam yoksa
Eyser49 Hulya00 canim bak decaviti en guzel yatmadan once ic sonra yat hic bir yan etki yapmiyir benim sana tavsiyemdir ben cok kullandim ordan biliyorum
Hulya00 FMS yok canım ya kullanmıyorum başka sağlık ocagı verdi bu ilacı banada zaten doktora sormuştum içiyim mi diye iç dedi sonra ya üşüttüm ona mı denk geldi anlamadım da ishal yaptı bendede 😔
Hulya00 Gulsennnnb valla bende ishal yaptı ya 😕 reçetede kabızlık ishal durumunda bırakılmamalı yazıyor ama
Hulya00 Yasemincifci bide öyle deneyim inşallah yardımcı olur ya olmam bidaha hiç sevmiyorum ishal kabızlık falan afedersiniz ama bide gene olunca olur Olmaz yerde insan rahatsız oluyor
FMS Hulya00 Ben de kahvaltıdan sonra içiyorum bir de öyle dene istersen canım ama doktorunun tavsiyesi önemli kullanmamanı söylediyse alternatif sunabilir ya da bıraktırabilir tekrar danış doktoruna bence
Yasemincifci Hulya00 bendede decavit değilde maltofer yapıyodu onuda sütü içiydm üstüne içydm ondan oluymus sonra düzeldi