sarilale123 akn12 sen yanına al depend canım dinleme, ilk günler yoğun oluyor. Zaten sezeryan olursa ilk birkaç saat kalkmaya izin vermiyorlar diye biliyorum yani o kullanacağınız ped nasıl koruyacak anlamadım hangi mantıkla onu söylüyorlar.
akn12 Temmuz2021_ doğum yaklaştıkça herşeyden korkar oldum herşey sanki daha çok canımı acıtacak gibi geliyor
deletedmom43191 akn12 ya sen kimseyi dinleme depend tak yani onlar ne hakla karisacaklar öyle saçma is yapamazlar
annekiz6141 akn12 Büyük kızda depend kullandim hastanede kaldığım zaman diliminde hatta hemşire giydirmeye geldi beni depend mi orkid mi dedik dependi giydirdi daha rahat diye .. Şimdi ikinci gebelıgım cantaya depend koydum yine
akn12 sarilale123 bende anlamadım valla ped daha zor çünkü depend almıştım ikisinide koydum valize bakalım
handekarahan Normal doğum için kolaylık olur mu depend. Normal doğumdan sonra alttan herhangi bir muayene yapılıyor mu? Birde beden seçimini nasıl yapmak lazım acil bi fikir verir misiniz şimdi almaya gideceğim.
sweatmother handekarahan normal doğum yapmıştım depend kullandım alttan bakılmıyor ben M beden almıştım ama sıkı geldi bunda L beden aldım
Havin49_ akn12 normal de olsa sezeryan da olsa özelikle 4-5 gün yoğun kanama oluyor orkid onu tutmaz ve asla rahat edemezsin acaba taştı mı acaba şöyle mi oldu deprnd kurtarıcı valla
akn12 Havin49_ sürekli onu kontrol etmekle mi uğraşıcam yoksa doğum sonrası acılarlamı bende bilmiyorum çok saçma bir zorlamada bulundular
mrvyvzcc akn12 zorunlu tutmaları çok saçma normal regl kanamalarımızda bile ped yeterli kalmıyor ki siz yinede yanınızda ekstra istediğiniz ürünü bulundurun rahatınız onların keyfinden daha önemli
akn12 mrvyvzcc bencede öyle sürekli ped kontrolü çok zor olucak ne olur ne olmaz diye valizime ikisinide koymak zorunda kaldım
sweatmother akn12 ebeyi boşver doğumdan çıkınca bile hasta bezi takıyo hastane ilk 4 gün deprnd kullanmıştım çünkü yoğun kanama oluyo normal pedler olmaz yani hemde sızdırır illaki
akn12 sweatmother sızdırır kesinlikle ped nasıl olucaksa artık illa ped diyor ebe ama ben yine de depend de koydum valizime
kevseryakar8 Ben sezeryan doğum yaptım arkadaşım depend al kullan demişti iyikide demiş o u kullandım kanamam bitene kadar çok da rahat ettim ped ne alaka ya