097 halie ben de dün ilk defa karnımdan çıt gibi ses duydum baya şaşırdım tam kalkıp belime yastık alacaktım acama düzgün kalkmadım bebeğe bir şey mi oldu diye korktum ama bir kere tek oldu
halie 097 yaşanması normlmis baya bir doktorların videolarını dinledim bebeğin hareket sırasında eklemlerinden çıkan sesmis zararsizmis
Fatmanur_0416 halie koekmana gerek yok canım sor için rahat etsin benim son haftalarda bimkaç sefer duymuştum sorun olmadı doktora dahi söylemedim sıkıntı da oluşmadı şükür ama için rahat edecese sor kafanda soru işareti kalmasın
dilaradoyan halie içiniz rahat etsin diye yine kontrolde sorarsınız doktorunuza ama çok istisnai size söylenen. Genellikle normal bir durum
halie dilaradoyan mutlaka sorcam zaten bnde ilk kez böyle durumla karsilasiyrm ikinci gebeliğim olmasına rağmen ilk gebelikye hatırlamıyorum
Fatmanur_0416 halie evet canım öyleydi doğurdum sorun görmedim yani için rahat olsun bende senin gibi korkup böyle bir konuşma başlatmıştım aynı şeyleri bana da söylemişlerdi
halie Fatmanur_0416 çok şükür rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin doğum yaklaştıkça strese giriyrm
Fatmanur_0416 halie içini ferah tut en ufak daralmada bildiğin duaları oku ben hep öyle yaptım Rabbime binlerce kez şükür hiç bir sorun olmadı