halie 35+4 haftalık hamileyim Bebek hareket ettikce kaç gündür çıt diye ses geliyo eminim karnimdan geliyo bu durumu yaşayan var mı ya çok merak ediyrm dogrusu
dilaradoyan halie ya evet bende de oluyordu başta dedim noluyoruz sonra komiğime gitti ☺️ eklem sesi deniliyor genelde ama tam olarak neyden kaynaklandığı bilinmiyor. Normal bi durum için rahat olsun
papatyaa1507 halie korkutmak için söylemiyorum kız kardeşiminde öyle ses geliyordu meğersem suyu gelmiş haberi yok suyu azalan bebeğin o kesede çıkan sesmiş bir kontrole gidin isterseniz
dilaradoyan halie bende post açmıştım diğer hamilelerde yaşıyor mu diye. Çoğu kişi yaşadığını söylediğinde aynı rahatlamayı yaşamıştım ☺️ sağlıcakla kolaylıkla olsun inşallah
halie dilaradoyan amin inşallah o zaman norml bir durum ama bazı kişiler suyun azaldığını o sesin keseden geldiğini soyluyo
dilaradoyan halie içiniz rahat etsin diye yine kontrolde sorarsınız doktorunuza ama çok istisnai size söylenen. Genellikle normal bir durum
Fatmanur_0416 halie koekmana gerek yok canım sor için rahat etsin benim son haftalarda bimkaç sefer duymuştum sorun olmadı doktora dahi söylemedim sıkıntı da oluşmadı şükür ama için rahat edecese sor kafanda soru işareti kalmasın