Havin49_ Kızlar çocuklar ne kadar topladı benim kendi ailem gelmedi bende gitmedim annemler yarın gelicek bi eşimin tarafından 2500 topladı😀
irmairma Havin49_ 3500 topladık bizde sadece kendi ailemden üzerine ekleyip gram alıp koyucam kenara 😁
gizemiaaa Havin49_ henüz hamileyim doğmadı daha kızım 👧 🥰eşimin ailesi 15bin verdi küçük dede ve büyük dede favorimiz🤭
suragungor Havin49_ benim bebek bizim aileni ilk torunu 4 aylik gecen bayram memlekete gidememistik bu bayram gittik bebek gormesi gibide oldu biraz esimin amcalariyla falanda bayramlastik toplam 9150 topladi😂
Havin49_ irmairma benim ailem gelemiyor uzak diye ama yarın kendi annem gelicek onlarda verir valla ben bugün çıkardım dıları oyun parkına fln götürdüm
ikiprensesannesi___ Havin49_ oh iyi yaptın canım benimkilerde 1000 topladı gitmedik kimsenin Bayramı’na onları da kumbaraya attım bende
nilaydax Havin49_ gizemiaaa hamileyim görümcelerim bayramda harçlık vermediler diye bir başlık açtım . Adı bayram harçlığı.Orda bunu yazdım diye hamileyken harçlık mı olur beklemen hata diye yazan yazana .Hiç duymadım diyen mi ararsın ters cevap yazan mı ararsın.Keşke oraya yazsaydın bu yorumunu da canım bir görselerdi tek değilim🤣Var yani veren aileler
DarkLuna gizemiaaa aileniz bizim aile olabilirmi aceba bizde durumu çok çok iyi görümcem bile iki çocuğuma da 200 TL verdi de😂😂😂😂
Alara6161 gizemiaaa kınıyorum eşinizin ailesini belki benim de başıma gelir günahını vercek insan bile değiller ama kınadığın başına gelir derler 😁😁😁
gizemiaaa DarkLuna durumu iyi olanın gözü daha aç oluyor galiba ya🤣 eşim tek torun ailede anne baba ayrı ve bizim bebeğimiz 10 yıl sonra oldu o yüzden kıymetli geliyor şuan herkese☺️ bakalım ilerde değişmezse
DarkLuna gizemiaaa maşallah kuzum ya gerçekten öyle varya kadının üç dükkanı var alt katında kiracısı var baya varlıklı hani normal düzeyde biri olsa neyse de ama diğer eltime ve çocuklarına ne verdiğini göstermez bile
temmuzonbir Havin49_ benim çocuk doğmadı ya ben sayılırmıyım annem bin kayınpederim 2 bin eşim bin verdi olur mu 😂😂
Bhrykndmr Havin49_ 14.500 Tl 🤗 Benim ailemde uzaktalar ama ibandan gönderiyorlar. Sağolsunlar keselerine bereket 🤲🏻 Gram alıcam inşallah.
Havin49_ Bhrykndmr hayırlı olsun şahsen ben beni gelip görmeyene asla İban atmam söylese bile güle güle kulanın
bmmomss Havin49_ Özellikte attığını düşünmüyorum zaten aileler arası İban birbirimizde mutlaka oluyor. Benim babamlar Hac ziyaretindeler şuanda bayramda yoklardı. Babamda ibanım yıllardır vardır, bayram harçlıklarımızı atmıştı ben özellikle İban atmadım 😂
HiravEmir Havin49_ benim çocuklarda 2140 topladılar daha gidilmeyen yerlerimiz var daha ama bakalım ne kadar olacak 🤣 Allah bereket versin canım ikizler nasıl büyüdüler mi biraz