ozgeBudak006 Anneler merhaba nasıl gecıyor günleriniz benim 30 haftalar gümbür gümbür geldi sanki 😄 30+2 yorgunluk hali ve arada uyku bastırmaları çok. Yatakta Sağa sola dönmek bi işkence zaten. kasıklarımda batma oluyor ara ara.bebeğin Alışveriş işini bitirdim camasırları yıkandı ütüsüde bitmek üzere. Benim kendime alacaklarım kaldı depend pjama felan onlarıda halleder sen bitti şükür. İyi ki erken baslamısım çünkü agırlasmaya başladım. Sabah uyandığımda ellerimde parmaklarımda şişlik ödem oluyor sonra gün içinde dağılıyor ama yavaştan ödem basladı. 32 haftadada kontrolüm var 2 hafta sonra ilk Nst ye gircem bakalım.Sizlerin nasıl gecıyor kızlar ?
minikanne123_ ozgeBudak006 benim de ikinci gebelik 33+5 haftalık olduk gece uyumak bir işkence adeta sağa sola dönmekte baya bir zorlanıyorum hayırlısıyla bir an önce kucağıma almak istiyorum
yigithanleyla ozgeBudak006 27+3 teyiz aşağı doğru baski hissediyorum ara ara bende yorgunluk ama aynı zamanda uykusuzlukta var uyuyamıyorum geceleri serklajliyim yatıyorum surekli artik o mu etkiliyor bilmiyorum biran evvel geçsin istiyorum su günlerin psikolojik olarak cok yıpratıcı bi donem saglikla vaktinde kucagimiza alalım insallah hep birlikte 🤲
beautiful_ ozgeBudak006 30+0 olduk karnım 3 gündür aşağıya düştü hâlâ hiçbir şey yapmadım temizlik yapıp başlamayı düşünüyorum çok uyku basıyor ama sonra geçiyor doktor bana 10 günde bir kontrol dedi ama randevu yoktu 9 Haziran’da kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz 🩷
ozgeBudak006 Ve artık hareketleride daha çok tekme şeklinde değilde, sanki böyle karnımda kayıyormuş bişey düşüyormuş gibi. Poposunumu ayagınımı göbegini bi tarafamı dayıyor böyle o tarafta bi sertleşme oluyor o acıtıyor canımı biraz.
minecikk ozgeBudak006 benimde 29 haftalık oldu dediğiniz gibi daha çok gidip gelmeye başladı sertleştiriyor kendini ordan oraya gidiyor artı tekmelere de devam bazen tam net elimle hissediyorum kemiklerini 😄🥰 gece yatakta dönmek işkence özellikle sol kaşık ön kemiği sanki çıkarıp takmışlar
ozgeBudak006 minikanne123_ evet aynen saglıcakla kucagımıza alalım inşallah son düzlüğe girdik artık 🤲
ozgeBudak006 yigithanleyla bende serklajlıyım çok ıyı anlıyorum sizi 30 lu haftaları görebilcekmıyım acaba dıye kaygılıydım hep şimdide 38 leri görebilmek saglıcakla tabi herşeyden önce. Uyku problemi yok bende şükür tam tersi hep uyumak ıstıyorjm
nmtcrkk Benim de 30+3 ödem falan oluşmadı ama geceleri asla uyuyamıyorum gün içinde de uykum gelmiyor. Bebek hareketleri arttı iyice acıtma yok ama net bir şekilde hissediyorum. Salı günü son alışverişlerini yapacağız kıyafetlerini falan yıkamadım alışveriş sonrası yapacağım hemen ağırlaşıyor insan çünkü
ozgeBudak006 nmtcrkk kesinlikle bende öyle düşünüyorum bu haftalar daha iyi aşırı agırlasmadan bitirmek lazım hazırlıkları
ayzesa minecikk ayy benim de 29+1 sol kasıkta ki ağrı çok garip ya adet ağrısı gibi geliyor sanki biraz ama çok ağrıyor sizin de öyle mi
yigithanleyla ozgeBudak006 insallah bi görsem su 34leri falan rahatlayacağım 😀 benim yerimede uyunuyorsa uyuyun yaa surekli yatıyorum ama uyku yok ohhh ne guzel uyuyabiliyormussunuz sizi bulmuşken bide şunu sorayım endol kapsül kullanıyorum 25 mg 5 haftadır oda endişelendiriyor biraz beni siz kullandınız mi
beautiful_ ozgeBudak006 şeker ve suyu sınırda çıktı ve burada 28 sonrası 2 haftada bir kontrol oluyor ama benimki daha önce olmasını istedi
sineminkooo 33+2 den selamlar 🖖 valla bende ödemler başladı eller ayaklar da yani aşırı değil elbette zamanla saha azalıyor ama ilk uyandığımda aşırı ödemli uyanıyorum. Bacak aramda tam bi bıçaklar var sanki.. ne yatıp kalkmak ne de oturmak Zehir gibi geliyor iğne batar tarzda ama başka ağrım yok.. karnım 28. Haftadan beri çookkk fazla yaşıyorum.. suyum fazla çıktı şeker yok ama riskli gebelik görüyorlar bebiş hep haftasından önde çıkıyor 2 hafta kadar 🧿 zamanım çok kalmadı gibi hissediyorum artık.. ne yürümeye ne de iş yapmaya gücüm kalmıyor bu zamana kadar zıpçık gibiydim sonsuz şükürler olsun her işimi yaptım ama artık yapamıyorum 🫠🫠 hareketli çok barriiiizzzz belli dışardan dalgalanma ve tekme şeklinde gözle anlaşılır vaziyette 🧿🥰🥰❤️ bizde durumlar böyle beklemedeyim her an 💕 ağırlaşırım diye 25. Haftada çantamı hazırlayıp koydum ben iyi ki de öyle yapmışım şimdi hiiiçç halim yok felfenalardayım 🙈🙈🙈
yigithanleyla ozgeBudak006 benim cok az su fazlaligim vardı ama haftasına dengeledi ama doktorumda bıraktırmadi 25 mg kapsül yani dusuk doz kullandiriyorum dedi suyu azalır yada zarar verir diye endişeleniyorum bende
sadissss06 32+6 olduk bizde işkence gibi olmaya başladı kasılmalarım çok arttı Serklajım var bebek oraya inanılmaz baskı yapmaya başladı geceleri yatmak zaten böyle artık imkansıza döndü gibi bir durum oldu hareket etmek istemiyorum ağrılarım yüzünden inanılmaz ödemlerim başladı çok şükür gebelik zehirlenmesi riskimiz yok Allah izin verirse inşallah çarşamba günü doktorumuz artık net bir tarih verecek 🥲
fdegirmencii 30+2 olduk biz de ❤️ gece uykusu hiç yok gerçekten dönmek falan çok zorluyor rahat pozisyon bulup uykuya dalamıyorum sürekli tuvalete kalkmaktan da harap oldum gündüzleri de sürekli yorgun hissediyorum bu yüzden :( Bebek mideye de baskı yapıyor artık sanırım çünkü 2 gıdım bir şey yiyip doyuyorum sonra kısa sürede tekrar acıkıyorum gibi garip bi döngü 😂 bebişim kıpır kıpır sanki içimde kayıyor dönüyor gibi hareketleri oluyor tekmelerden daha çok o şekilde hissediyorum ee zaman yaklaşıyor anne kız hazırlıklarımız sürüyor 😂
ozgeBudak006 fdegirmencii uykuda üstüme yok herhalde şu tuvalet illeti olmasa deliksiz uyuycam sabaha kadar tuvalete kalktıkca uykum bölünüyor. Onun dısında hep bi uyku hali kafamı koyduğum yerde gidiyorum çok bi yorgunluktan var
ozgeBudak006 yigithanleyla yok hıc endıselenme burda kullanan çok kısı var denk gelıyorum hep. Faydası olur inşallah bi 34 leri göreydik hayırlısıyla hep bi kaygı bide serklajlı olunca ayrı bı stres daha oluyor