Manifest51 merhaba Allah kolaylık versin bende aynı durumu yaşadım ilk gebeliğim 16 haftada tek yumurta ikizlerini kaybetmekle başladı kan pıhtılaşması sorunum varmış allahtan iyi ömi bilecez dedim. İlk heyecan sonra 1 sene sonra tüm testler genetik her şeyi yaptırıp tekrar hamile kaldım her şey o kadar yolundaydı ki 22 haftamda ağrısız acısız küçük bir kan bile değil korku panikle her şeyde doktora giderdim gittiğimde 5 cm açıklığım olduğunu doğum başladı dendi başka ile belki yaşar diye gittim 2 saat mesafeyle acil Serklaja alımdım ama olmadı suyum geldi ve doğum başladı. O geceyi hiç unutmam bi anne işe koridorda karşılaştık bebeği için mama bekliyordu senin bebeğin nerde dediğini ne cevap vereceğimi bilemedim herkes bebeğine süt sağarken ben sütün kesilsin diye ilaçlar içtiğimi hiç unutmayacam. Nasip olmadı oğluma. Böyle büyüklerin bebekleri için olan cenaze torbasına ayak izini alıp elimize verdiler ilkini atlattım 1 sene olacak hala içimde sızı. Verilen teselliler tekrar olur demeleri insanlar moral verdiğini sanıyor ama için hep kırık kalıyor yaşasaydı du kadardı şimdi diyip duruyorsun ilk zamanki gibi acıtmıyor ama sızısı hiç geçmiyor. Ben suan Serklajlıyım hamileyim 12. Haftamda dikiş atıldı hep korku panik nir şey olacak korkusu psikolojim kaldırmıyor ama dayanıyorum sizde dayanın Allah daha güzelini vereceği için bazen böyle acılar yaşatır bir daha yaşatmasın duam sizinle sizde bana dua edin