3oglanannnesi leefamily bende pazartesi ram 36 oluyorum erken doğum yapıyorum hep bu haftayı ilk defa gördüm salı kontrol var bkm karnım düştü baya ama heran gelebilir herşeyimiz hazır sadece beklemek kaldı geriye
haticenuryilmaz sudeli4 benim de yarın 36 olacak salı günü randevumuz var benim ilk olacağı için heyecanlıyım neyle karşılaşıcam nasıl bir doğumum olacak çok merak ediyorum. Ağrılarım oluyo acaba sancı mı diyorum bilmediğim için öyle böyle ilerliyor. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız💞
sudeli4 haticenuryilmaz günümüz aynı galiba cuma bgn itibariyle 36 oldık 🥰 ilk bebişte heyecan üst seviyeydi şimdi daha çok korku var
kuzucular mrvnr35 benimde ilk gebeliğim 1 hafta önce kontrolüm vardı en son doğum hakkında konuştuk biraz sezeryana kaymis gibiydim doktorum normal doğuma ikna etmeye çalıştı biraz çatı muayenesi yapıp öyle konusalim dedi ama genelde 37 den sonra yapılıyormuş ama devlet hastanelerinde çoğunda da çatı muayenesi yapmadan da normal doğuma alıyorlarmış bir kaç arkadaşımın bu konuda olumsuz yaşantıları var maalesef
mrvnr35 kuzucular hmm benimde özel hastane de bilmiyorum çatı muayenesi yapcak mı 🤷🏼♀️ ben öbür haftasonu komple sir yaptırcaktım da çatı muayenesi olursa bi de çarşamba günü öncesinde yaptırayım bari doğuma temiz temiz gideyim diyprum ama inşaallah denk getirebilirim 🤷🏼♀️😂
momyflow leefamily hiç korkma canım herkesin süreci kendine göre şekillenir. Benim çok güzel geçmişti, o yüzden hiç korkum yok sabırsızlanıyorum ikinci kızımı kucağıma almak için. Bugün 36 haftalık olduk, 16 haziranda kavuşacağız inşallah 🙏🏻🥹
akpnr21 Bende yarın 33 oluyorum henüz yıkama üfleme valiz hazırlama yapmadım. Sağlıklı gelsinler inşallah
dilagzl leefamily Ben çok panik yaptım sizi korkutmak istemem tabi ki. Benim ayılmam zor oldu. Beynim geri geri çekiyormuş gibi bir his. Herkesin bünyesi farklı tabi ki. Diğerlerinin aksine ne spinal ağrı hissetim ne çekiştirme vs sadece bebeği çıkardıklarında midem bulandı sonra sakinleştirici verdiler bayılmışım. İlk ayağa kalkmada da sorun yaşamadım. Sadece ayılma kısmı beni korkutuyor aklım geri gelmiyordu 🙇🏻♀️
iremfsll meyv aynı gün doğum yapıyoruz 🤭🌸 bende 16 hazirana gün aldım.. Rabbim hepimize güç kuvvet versin inşallah 🙏🏻
buse76 Eylem3465 sezeryansa doğum olur muhtemelen bende cumartesi 35 oluyorum 15 20 Haziran doğum görünüyor pazartesi gün alacağım
aysegulykslll leefamily 36+1 olduk salı günü gün alacağız doğum için sezaryen planladık ilk doğumumda sezaryen olmuştu heyecan fazlasıyla var tek sorun şuan da grip olmam öksürük burun akıntısı var bu yüzden endişeleniyorum inşallah en kısa sürede atlatacağım
Aaa12 leefamily 38. Haftadayım pazartesi son kontrol olacak sıkıntı olmazsa Salı sezaryenle bebeğimize kavuşacağız ama hiç hazır değilim. İkinci doğumum aralarında tam üç yaş olacak ama kızıma bile yetemedigimi düşündükçe şimdi bir De iki çocukla ne yaparım düşüncesi beni perişan etti
ikincianne24 sudeli4 aynısını yaşıyorum desem 😂 3 yaşında kızım var 2 yaşından belli alıştı yatağına ama uyanır uyanmaz yanımda çok anneciii napıcazx
sudeli4 ikincianne24 ay çok stresliyim bende ya uyandığı gibi geliyo odaya babası yanıt verirse baba sen uyu kapat gözlerini dito illa beni uyandırıp götürecek yanumada yatmıyo biliyo musun illa kalkıp gidicez oynucaz biraz sonra kendisi dito hadi kahvaltı diye