zeynepyldrm_07 orkidemm_ oooo baya almışsın ben kontörle gittim doktor dedi niye hiç kilo almamışsın sen hamile kalmadan önce kaç kiloydun dedi aynıydım dedim ama yiyorum da herhalde iç karnım büyük bebeğe kilo oluyordur inşallah 😂😂
GirlandBoy_Mom orkidemm_ bende rahat verdim aslında tek sorun kabızlık aktardan çay aldım onun için benim içtiğim kahve değil suya katiliyor bromelin harmana limon kürünü de sodaya katip içiyorum ödem attim fazlasıyla
orkidemm_ zeynepyldrm_07 offf çok aldım ya ne güzel alma valla maşallah ya ilk 4 ay kustum 4 kilo verdim sonra bir aldım ki uuuuu .Bebek önemli o alsın
GirlandBoy_Mom orkidemm_ tavsiye ederim ikisinide ya bromelin yada harmana limon kürü bunlarla beraber diyet bol su yürüyüş
zeynepyldrm_07 orkidemm_ çok az ucundan ye nefsini köreltmek için hemen üstüne bol bol su iç iştahını kapatır 😁
GirlandBoy_Mom orkidemm_ Bu şuan kullandığım indirimdeyken almıştım ama Bu da ilk kullandığım bime gelmişti ordan almıştım
GirlandBoy_Mom orkidemm_ rica ederim ben faydasını gördüm yorumları var zaten okuyup araştırıp öyle al memnun kalırsın inşallah
orkidemm_ zeynepyldrm_07 benim de yuhum var eşimi bekliyorum duş alayım o çocuğun yanında dursun uyuyorda bebem 😎
Deleted33000 GirlandBoy_Mom bacım bende 3 kilo vermişim kız 69 a düşmüşüm bugün tartıldım bir ayda çok mu hızlı verdim ben inşallah böyle devam ederim bı üç kilo daha versem daha iyi olacak
Buhati orkidemm_ probiyotik kullan bi de her sabah 1 yemek kaşığı zeytinyağı iç metabolizma hızlansın