orkidemm_ Kızlar zayıflamak istiyorum litfennn yardım ya yok mu kahve vs diyet ya da spor demeyin olmuyor en azından spor yapamıyorum şuan diyete destek birşeyler istiyorum ya 75 kiloda kaldım vermek istiyorum 😣Doğumdan sonra kaldı ya 10 Kilo versem yeter
zeynepyldrm_07 orkidemm_ kız Dilan Polat’ın kullandığı bişey var sğrekli karşıma çıkıyor ona bi bak bakalım 🫢
myangelson orkidemm_ benim de kilo vermem lazım 🥲 bromelian mi ne var ya o baya iyi deniyor. Dukan birası denen içecek de iyi ödem attiriyor
aslhnkrts9 orkidemm_ ben sadece yürüyorum bi de evde mekik çekiyorum bu ara bi de salgına yakaladım 4 kilo vermişim 😂
zeynepyldrm_07 orkidemm_ valla aşko çorba mı ne içiyor hemen afedersin lavaboya gidiyor karnının içini boşaltıyor bi haftada rahat iki üç kilo fln veriyormuşsun arada bakıyorum kadının hesabına 😂
orkidemm_ myangelson ya evet o var Hindistan cevizi suyu mu sirkesi mi ne o var harmana kahve var hangisini alsak ki 😀
myangelson orkidemm_ aa doğru bak o kahveden bende duydum ama korkuyorum ya sağlıklı değillermis pek ya bu tarz çay kahve içmek 🥲🥲
GirlandBoy_Mom orkidemm_ bende diyetteyim 84 kilodan 76 ya düştüm ekmek tatlı ve karbonhidratı kestim bol su ve yürüyüş ile de destekledim arada evde spor da yapıyorum birde bromelin kullandım o bitti şuan harmana limon kürünü içiyorum bunlar ödem atmaya destekçi içecekler tabi biraz irade de önemli benim tek sorunum kabızlık bugün aktardan yeşil çay gibi bir çay aldım kabızlık içinde onu kullanacağım
orkidemm_ GirlandBoy_Mom maşallah ben de aslında rahat veren biriydim ama veremiyorum ya offf kaldı iğrenç hissediyorum ayrıca kahve nasıl işe yaradı mı ben de kabızlık mevcut
Deleted33000 GirlandBoy_Mom bacım bende 3 kilo vermişim kız 69 a düşmüşüm bugün tartıldım bir ayda çok mu hızlı verdim ben inşallah böyle devam ederim bı üç kilo daha versem daha iyi olacak
zeynepyldrm_07 orkidemm_ 😂😂😂inşallah aşko inşallah benim kiloma düşersin 56 kiloyum 6 aylık hamileyim hiç kilo almadım
GirlandBoy_Mom orkidemm_ bende rahat verdim aslında tek sorun kabızlık aktardan çay aldım onun için benim içtiğim kahve değil suya katiliyor bromelin harmana limon kürünü de sodaya katip içiyorum ödem attim fazlasıyla