mrmother tyner  benimde adete 6 gün kala awox böyle çıktı kan verdim 19 çıktı pazartesi tekrar vericem
lidya_15 tyner testin awox mu? Benim awoxtu bugün yine yaptım koyulaşmıştı bir tık daha yarın tekrar kan vereceğim. İnsanın güzel haber alırız beraber 🌸🙏🏻
tyner lidya_15 evet o markanın güvenilir olduğunu düşünüyorum hep aynı markayı alıyorum gözüme bişeyler geldi ama hayal da görüyorum gibi geldi inşallah bakalım koyulaşır o çizgi
lidya_15 tyner canım ben kan testini tekrarladım 17,7 çıktı 🥹 çok çok silik çizgiyle 4,9 du eğer şüphen varsa kan ver bence inşallah güzel haberler verirsin ❤️
tyner lidya_15 çok sevindim bebeğim İnşallah sağlıkla ilerler bebişini kucağına alırsın bende sabah yine yaptım atayım anlayamadım ya olmayan çizgi mi görüyorum atayım sende bak bakalım
buketdeniz19 tyner bende awox ile 4 gün kala öğrenmiştim canım testin varsa tekrarlasana bir daha ben çok hafif bişey gördüm
tyner buketdeniz19 ay valla daral geldi ya artık pazar günü yapıcam varsa çıkar zaten pazartesi de adet günüm bu ay çok gerildim bir var geliyor bir yok çözemedim ya😢
tyner Ben dayanamayıp tekrar test yaptım 3 gün var adete kasıktan bacağa doğru yayılan bir ağrı başladı adet olacağım zaman olur bakalım umudumu kestim bu ay için
ballim_dunya tyner çok silik var gibi 2 gün sonra tekrar yap koyulaşma varsa kan tahlili verebilirsin
tyner Bunu da şimdi yaptım dayanamayıp 2 gün kaldı böyle gölgeli çıkmadı normal mi anlamadım bu ay hiç bişry ya