sema3718 elifnure hemen doktorunla iletişime geçmelisin. Ya da en yakın acile. Ama sakin kal inşallah bebeğin iyidir dua et 🤲🏻
Bykessra elifnure Kırmızı renkl kanama normal değil bide parça düşüyor diyorsunuz hemen acile gidin baksınlar
merve_unaldi elifnure kuzum sağlık olsun üzülme Rabbimin izniyle hayırlı zamanda tekrar nasip olur benimde 8 haftalık düşüğüm var rahim sağlıksız gördüğü gebeliği sonlandırıyor
decembermum elifnure üzüldüm demek ki sağlıklı bir gebelik değilmiş Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağını doldursun canım
temmuzonbir elifnure her şerde bir hayır vardır en sağlıklısı ve en hayırlısı en kısa zamanda sizi bulacaktır Allah gönlünüze ferahlık versin
burcinn01 elifnure üzücü benimde başıma geldi cok üzüldüm ama şöyle düşündüm hep sağlıklı bir bebek degildi yaşayıp dogsaydi daha kötü olacaktı guzel bir cümle kurmuş bir arkadas pesi sağlıkla olsun üzmeyin kendinizi 🥰🤎
elifnure Ben uygulamayı kaldırıyorum umarım bebegınıze sapasaglm kavusursunuz ben basaramadım allah ısteyen herkese versın ınsllah kımsenın kucagını bos bırakmasın