myangelson 060436 hayırlı bayramlar 🌸 evdeyiz eşim çalışıyor öğleden sonra gelecek. Anca dışarı sahil kenarına gezmeye gideriz belki başka da yok gurbetteyiz kimsemiz yok. 🥲
060436 myangelson kıyamam cnm seni çok iyi anlıyorum gurbete olmak çok zor bende gurbeteyim benden kimse yok ama eşimin ailesi burda akrabaları anca biraz o şekilde bayramı anlıya biliyorum 🥰♥️
htcbnbn 060436 iyi bayramlarrr 🌼 kurban telaşındayız ilk kestiğimiz kurban , eşimin ailesinin bahçesinde kesiyoruz. Bende klimalı oda da etlerle bakışıyorum 😅
060436 htcbnbn haha etlerle bakışmak çok iyidi Allah kabul etsin cnm hayrınızı bizim kilerde kesime giti ben minnoş kızımla evdeyim oglusumda karnımda 😂😂🤗
060436 orhismommmmmm dün birkaç birşey aldım bayramdan sonra hepsini tamamlarım artik askom sona yaklaşınca heyecan korku oluyor aşkım rabim bir avazda kurtarsın su gibi bir doğumun olsun inşallah 🤲🥰
060436 zeynepyldrm_07 aa memleketlerimiz yakınmış şuan nerde oturuyorsun cnm senin ilk gebelik mi bende şuan 30 haftaligim doktorum izin vermedi gitmeme doktora danışmadan gitme cnm artık dediğin gibi seneye bebisle giderim 🥰♥️
zeynepyldrm_07 060436 sen aslen nerelisin aşkom ben şuan İstanbuldayım benim ikinci gebelik ilk gebeliğimi üç aylıkken sonlandırdım kalbi durmuştu bebeğin 🫶🏻
kurkmantosuzmadonna 060436 inanılmaz yorucu canım. Belim çok kötü şu an. 🥴 Senin nasıl geçiyor canım?
060436 egeemomms 😂😂 benim narin hasas bacım şimdi orda olmak vardı semaver çayı bir yandan kavurma piserdi 😂😂
myangelson 060436 kurbanda çok aramıyorum memlekette olmayı da ramazanda üzülüyorum 😅 normalde etle aram iyidir ama o ilk kesildiği gün kokusu falan çok kötü yapıyor beni o gün pişen eti yiyemiyorum 🥴
htcbnbn 060436 ayy benimde bebişim karnımda , bir ömür boyunca evlatlarımızla güzel bayramlarımız olsun inşallah 🌸🌸🥰
dgngr 060436 amin Allah razı olsun. Herkesin kabul olsun. Valla ben de bilmiyorum nerdeyim. Kocam arefe günü bi yere getirdi kendi evin diye. Ben de debelenip duruyorum kendimce
097 060436 hayırlı bayramlar kendi evimde ilk bayramım eşimin anneanesi sabah arayıp zehir etti o yüzden hiç bayram gibi geçmedi
gizemli00 060436 eşim geceye kadar çalışacağı için evdeyim kızımı belki parka götürürüm hiç bayram gibi gelmiyor kimseyi bile arayasim gelmiyor
Pikachununannesi 060436 ne evde ne ziyarette babymoondayız Antalya’da😅anne karnında son bayramı oğluşumun🥰🌸
Meryem555 Evdeyim erken doğum riskim den dolayı full yatış verdi doktor 10 gün hastanede yatıp çıktıktan sonra evimde olmak büyük nimet benim için