060436 Hayırlı bayramlar herkese kimler köye giti kimler evlerinde şimdiden mutlu huzurlu güzel bir bayram diliyorum herkese kurban kesecek olanların rabim hayrını kabul etsin kesemeyenlerinde nasip etsin inşallah 🤲♥️
orhismommmmmm 060436 hayırlı bayramlar canlarım❤️❤️❤️❤️❤️egeemomms @beyzzsenturkkk @kurkmantosuzmadonna @Deleted33000 @sarilale123 @Elisa0110 @temmuzonbir @beautiful_ @hd_d
zeynepyldrm_07 060436 hayırlı bayramlar canımm🌸🫶🏻evdeyiz hiç bi yere gitmedik köye gidecektik ama biletler ateş pahasıydı en iyisi evde oturmak dedik dışarı fln çıkarız öyle geçiririz bayramı 😂😂
060436 zeynepyldrm_07 olsun nasip olmamış güzelim öyle düşünelim memleket neresi benim doğuma az kalmış doktordan izin çıkmadı gitmeye özel aracımızla hiç izin vermedi ucaklada gidersen geri gelemezsin dedi bizde gitmedik burda keselim dedik bol gezmeler bacım 🥰🤗
orhismommmmmm 060436 aşkım iki gündür kvdeyşz bugün eve geçecem inşallah bugün bel ağrım var hafif hafif sancı şeklinde niyeyse ya
zeynepyldrm_07 060436 bende eşimde vanlıyız aynı zamanda uzaktan akrabayız da dediğin gibi valla nasip olmadı bende artık haziranda bi memleket turu yaparım dedim ozmnda 7 aylık olucam sende artık seneye bebişle gidersin inşallah sana da bol gezmeler bacım❤️🌸💐
060436 orhismommmmmm aşkım çok normal sancı girmesi çok az kaldı fazla ayakta durma ne olur ne olmaz sancıları takip et gidikce artarsa doktora görünürsün paşam nasıl oynuyor dimi 🥰🧿 aşkım 30 haftayı gördük çok şükür gittikçe heyecan basıyor 😂🤲💙💙
orhismommmmmm 060436 of hiç sorma korkuyorum son zamanlar. Valla bian önce gelmesini istiyorum kaşınmaktan uyuyamıyorum sizede maşallah yavaştan hazırlığa başla bayram sonu ağırlaşmadan
rustemli_08 060436 30 hafdaya kadar hiç telaş olmuyor 30 tan sonra hafdaların tamamlanmasını sayiyor insan😅31,32.. diye😂
060436 orhismommmmmm dün birkaç birşey aldım bayramdan sonra hepsini tamamlarım artik askom sona yaklaşınca heyecan korku oluyor aşkım rabim bir avazda kurtarsın su gibi bir doğumun olsun inşallah 🤲🥰
060436 zeynepyldrm_07 aa memleketlerimiz yakınmış şuan nerde oturuyorsun cnm senin ilk gebelik mi bende şuan 30 haftaligim doktorum izin vermedi gitmeme doktora danışmadan gitme cnm artık dediğin gibi seneye bebisle giderim 🥰♥️
060436 egeemomms 😂😂 benim narin hasas bacım şimdi orda olmak vardı semaver çayı bir yandan kavurma piserdi 😂😂