bahartopcu menekseaysegul ya sanki pek oralı olmuyorlar dolu diyip geçiştiriyorlar bana öyle geldi. Başhekimlikle görüştük deyince tek kişilik odaya aldılar çünkü
bsrelif Geçen perinatolojideydim Rabbim kimseyi düşürmesin oraya ya çok kötü sezeryan olacaksanız hiç bir şey vermiyorlar sana refakatçi alınmıyor. Kadının biri bağırıyordu abartma diye kızdılar buna orda. Allahım kimseyi düşürmesin oraya kısacası
bilmemben bsrelif sezaryen de nasıl refakatçi alınmaz ya çok saçma nasıl halledicez kendimiz işimizi ameliyatlıyken
umransag Kdz sağlıcakla büyütün bebeğinizi , lakin 2 sene geçmiş aradan çalışan sağlıkçılar doktorlar yönetmelik değişmiş olabilir .
Kdz umransag inşallah değişmiştir ama hicyde değiştiğini düşünmüyorum 32 .haftadansindan beri doğum için gün almaya çalışıyorum 37 haftaligim şimdi yine vermedi bir hafta sonra gidecem 38 haftalık oluyor 39 haftalıkken doğum yaparsın dedi bebeğin ölçümleri 40 haftaya yakın olur normali 38 haftalıkken sezeryan olmak degil mi çok uğraştırıyor doktor
bahartopcu bilmemben benim aldılar başka kadınların da refakatçisi vardı. Sadece sezeryan doğum yapacaksınız doğum hanenin olduğu kata kimseyi sokmuyorlar. Doğum yaptıktan sonra bekleme odasındayken eşinizin 5 dakika sizi görmesine izin veriyorlar. Sonra odaya çıkınca eşiniz gelebiliyor
bsrelif bilmemben Yani evet bende bilmiyorum gerçekten ama mama vermedikleri ve 2 saatte bir beslenmediği sütün de o zaman az geldiği için sarılık olan birçok bebek var o yüzden
bilmemben bsrelif çok kötü cidden yine takibe giderim ama yarından itibaren mantıklı bir özel hastaneye bakacağım Bana öyle bir ovduler ki özelden farkı yok çok ilgililer vsvs Cidden artık korkuyorum haftam daha 23 Yol yakınken başka yere yoneleyim sagolun
bahartopcu bilmemben evet tek kişilik odadaydım ve eşim kaldı ama dediğim gibi biz bir tanıdık aracılığıyla başkekimlikle görüşüp öyle tek kişilik odada kalabildik yoksa beni ilk önce iki kişilik odaya götürdüler. Ben durumu söyledim sonra teyit için çok kısa bekletip sonra tek kişilik oda açtılar. Anladığım kadarıyla önce iki kişilik odaları doldurmaya çalışıyorlar
bsrelif Kdz Bacım seni de çok bekletmişler ya sezeryan için bütün özeller 37’nci haftada alıyorlar normalde ama işte bu devlette böyle uzattıkça uzatıyorlar maalesef. Hayır bunun bir de plesanta yaşlanması vs var yakından takip etsinler bu durumu
menekseaysegul Kdz bende bu hafta 37 haftaligim gün verirler diye gidicem ama vermiyorlar mi anlamadim
Mavilim123 Kdz prinatoloji bölümün doğumhanesine kimse alınmıo ama 2.nci kattaki normal gebe takipli doğumhanede refakatçi alınıyo sonra ameliyat biitnce 1 saat ayılma odada sonra bebişle serbise çıkıonuz refakatçinizde gelio
Kdz bsrelif vallla haftaya gidecem yine doktor gün verirse vercek kan idrar verdim anesteziden onay aldım doktor gün vermiyor
Kdz bilmemben normal doğum olsa beklemesi iyi de seseryanda 38 haftalıkken alıyorlar herkesinkini 40 haftaya dolacak bizimki Necati hancerliogullari asla tavsiye etmiyorum mecburiyetten gidecem haftaya da anesteziyle tekrar ugrasmayim diye