bsrelif bilmiyorum be n bir kez gittim necati hocaya bir kez daha gideceğim bakalım o zaman nasıl olacak ilgisi doğum için gün alacağım.Hastene içinde iyi yönleri var mı bilmiyorum yani kadın doğum servisi Çok kokuyor aşırı dercede klima açın deyince hemsireler açmıyor açık zaten diye üşüyoruz kısın desek de kısmıyolar hemşire ebeler ilgisiz düşüncesiz süt gelmiyor mama verin deyince emzirin sütünüz gelsin diyolar süt olsa zaten emziririz bide benim meme reddi oldu o yüzden de çok çektim sonra hiç iyi bi yemek vermiyorlar ki sütün gelsin bisküvi hoşaf yani değişik tatda şerbet veriyolar öyle süt gelir mi aç acına duruyoruz orda süt sağma makinasını vermek istemiyolar emzirin diye emse zaten emer dusuncesizler yanımızdaki yatan hastayı şikayet ettiğinde hiç dikkate almiyolar benim yanımda yatan kadın pencereyi açıp sigara iciyodu uyardık hemsirelere de soyledik ama ne oda degistirdiler ne de umursadılar elimde olsa gitmem oraya da umarım iyi insanlarla karşılarım bu sefer bide benim tansiyon sorunum olduğu için 5 gün yatmıştım o süreç de zaten ilgi yok bi gelip tansiyon ölçüp gidiyolar evde bende ölcerim ama bu sefer 24 saat kalıp çıkmak isteyeceğim hem bebek hem ben perişan oluyoruz