minimi25 byznrgkcn 38+0 . 2. sezeryan ama doktorum bayram dolayısıyla yok o yzden pazartesi yi bekliyorum. tabi kendisi o gune kadar gelmek istemezse 😵💫😂
iriss siinemyy ayyy aynıyız ve pazartesi sezeryan günü alındı. Ne heyecan ne korku hiç biri yoktu takı tarih belli olana kadar 🤭 şimdi nasıl bir de çıkacak acaba heyecanı var hepimiz bebislerimizi sağlıkla kucagımıza alırız inşallah 😅
ikizannesiiiiiiii 38+4 açılma yok bugün ara ara bebek sertleşti o hariç bir değişiklikte yok bakalım ne zmn gelecek nazlı kızım
Bebek1 byznrgkcn ben de 38 oldum 00:00 itibari ile nasıl durumunuz neler yapıyorsunuz doğuma hazırlık 🥰
byznrgkcn Bebek1 ilişki+pilates+yürüyüş yapmaya çalışıyorum , artık çok zorlanıyorum her anlamda , bir an önce doğurmak istiyorum kolaylıkla hayırlısıyla sağlıcakla 🫶🏻🤲🏻
vldnatsvn 37+5 iz. Akşamdan beri bel ve bacak ağrısı var. Nişanım gelmişti 36. Haftada. Normal ve 2. Doğumum olacak dua edin bana da🥹
Bebek1 vldnatsvn Allahım kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim de ikinci doğumum inşallah normal olacak
byznrgkcn vldnatsvn ilki de mi normaldi nasıl geçti benimde ilk gebeliğim bende normal olacağım inş nasıl bir şey çok mu zor 🥲
selmadd Doktorum bayram nedeniyle şehir dışında Pazar gününe kadar çok dikkat etmem lazım ama belim ve sağ bacağım çok ağrıyor
lmf26 38+3 bugün sancılarım çok şiddetlendi nstde bayağı yüksek çıktı, doktor yatış önerdi ama açılmam olmadığı için süreci evde geçirmek istedim. Her şey yolunda giderse 24-48 saate kavuşuruz inşallah 🙏🏻 hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin 🐣
byznrgkcn lmf26 nişan gelmiş miydi yoksa sadece sancı olduğu için mi yatış önerdi ? Benimde dün nstde 60-70 arası düzenli sancı çıktı fakat yalancıydı sanırım bende tık yok ne açılma ne sancı🥲
dilannaltan lmf26 Ya Allah yardımcınız olsun ben de 38+3 üm nasılsınız şu an sancılarınız devam ediyor mu
Bebek1 byznrgkcn aynen de benim de bacak krampları beş ağrıları artmaya başladı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bayramı da atlatmayı bekliyor herkes
Bebek1 byznrgkcn ahududu yaprağı çayı hurma ananas çörek otu yağı bunları yiyip içiyorum ben dd hareketlere ek olarak primnoz yağı koyuyorum geceleri fitil olarak