namkol1 monii elimi ıslattım, parmağımı sürerek rengini çıkartıp göğsüme sürdüm bu şekilde bıraktırdım ben
monii ebrudefnee oğlum biraz grip de iyileşmesini bekliyorum. Sonra hemen denicem inşallah teşekkür ederim 🌸
namkol1 monii göğüs ucuna doğru yedir işte zaten kokusu keskin ve tadı acımtrak. Bir kere tadını aldı daha da ağzına almadı benimki
aylinerr monii ilk başlarda elbette çok hayat kurtarıyor oğlum 2 yaşına geldi tüm dişleri çıktığı için emzik ağız ve diş yapısını bozmaya ve ağzında bakteri üremesine neden olmaya başladı şu an bıraktırmazsam ilerleyen zamanlarda daha çok zorlanıcaktım 😊
monii aylinerr anlıyorum. İleri süreç için zor olabilir ama ilk zamanlar için kurtarıcı yaa. Oğlum hic istemedi beni emzik gibi kullandı. O zamanlar tek cocuk diye izin verdim ama simdi iki cocukla buna izin veremem. Mecbur alıştırcam
aylinerr monii bende ikinci çocuğuma vermeyi düşünmüyorum oğluma çok zor bıraktırdım kardeşinde görürse tekrar istemesinden endişe ediyorum. Duruma göre oğlumun tepkilerine kardeşine olan yaklaşımına göre bakacağım emzik verip vermemeyi hayırlısı olsun 🤭
momyflow monii ben sürdüm göğüsüme dilini değdirdiği gibi çekti zaten ekşimtırak bi tadı var tiksindirdi onu ağzına girmemesi gerektiğini bilmiyordum ama