karelll Kbrastr aynısı bende de var sağ taraf ayağımda uyuşuyor yapay zeka fazla ödemden diyor ama anlamadım
ucbebelianne Kbrastr aylardır çekiyorum kabus gibi ve iki omuzumda ağrı her iki elimde en az 3 parmağımda uyulöa var. Uyku diye birşey yok ne Süpürge tutabiliyorum ne cam silebilyorum. 34+2. Böyle de gidecek gibi
Kbrastr ucbebelianne avuç içimde falan da oluyor çok değişik hissettiğim Bi ödemde yok genelde hareketliyim ama dediğiniz gibi hareket kısıtlıyor kapatıp açamıyorum bazen parmaklarımı
ucbebelianne Kbrastr 34+6 çok kötü durumdayım ödem ve uyuşukluk yüzünden. Doktoruma yazdım haftaya cumartesi bir sorun yoksa belki alırız sezeryana dedi
karelll Kbrastr ben 38. Haftaya giricem yaklaşık 2 haftadır böyleyim ellerimi açamıyorum kocaman oldular sanki
Kbrastr karelll doğum yaklaşmış Rabbım sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin biz daha 20 haftalığız 😍
Kbrastr Yasafi-23 sordunuz mu doktorunuza siz şimdi sık kontrole gidiyosunuzdur bisey dedi mi bu konuyla ilgili
Yasafi-23 Kbrastr bu pazartesi sorucam. Size yazayım ne derse. Ben kalsiyuma bağlıyorum ama bi dr. Sorayım