Seymakayaoglu @Elif01 ay valla bende cok bekledim gecmiyor sanki canm insallah gecer zorlaniyorum simdiden
Seymakayaoglu @Guzel_ailem sayi derken canm doguma kalan sayiyi soruyorsan 98 gun kaldi allahin izni ile cocuk sayisini soruyorsan :)) 4 cü
Sky Seymakayaoglu gelen Yok kuzum ya o koca aylar geçti son günler geçmiyor inşallah hayırlısıyla doğururuz 🤗
Seymakayaoglu @Ayseymen haklisin herkes ayni seyi soyluyor ama korunma yöntemleri bizde ise yaramiyor son iki tanesi korunmakla oldu ve artik risk tasiyor sezeryan oldugu icin bilemiyorum ya hakkimda hayirlisi
Seymakayaoglu @Esgul_2019 maşallah valla kiskaniyorum ya 😂😂 saglikla al canm kucagina darisi tüm annelere banada tabikisi
Esgul_2019 Seymakayaoglu gelmek bilmiyor ki korkuyorum 41 42yi görelim canım 😀 geceden beri sancim var ama inşallah doğururm biran önce darısı sizlere olur inşallah 😇 ilk gebelik olduğundan şuan heyecan merak var acaba kime benziyor :))
Seymakayaoglu @Esgul_2019 oyyy maşallah amin darisi hepimize inşallah allah kolay kurtarsin canm nasil simdi durumun sancilarin ne durumda
Esgul_2019 Seymakayaoglu amin amin inşallah canım 😇 bazen sidetleniyor bazen geçiyor bende anlamadım gitti çok karmaşık bir duygu ya 🤔