Ayseymen Seymakayaoglu düşersin kuzum meral etme masallag subhallah hepimiz sağ-salim aliriz insallah kucaklarimizs
Seymakayaoglu @Ayseymen ayy insâllah kuzum valla nasil geldik anlamadim sanki son aylar hic bitmicek gibi
Seymakayaoglu @asilsmom oyyy maşallah sana darisi bize inşallah kuzum saglikla al kucagina bende görür inşallah 18 li günleri
Seymakayaoglu @Ayseymen kız valla diyerlerini nasil dogurmuşum diyorum nasil zaman gecmiş bund hic gecmiyor anlmadim keske sabah 9 ayim dolsada kurtulsam diyorum
Ayseymen Seymakayaoglu senin ilk degil mi benim ilk canım inan aylar nasil geçti anlamadım ama bu son gunlerim geçmiyor biran önce kucagima alip koklamak istiyorum
Tuanam01 Kesinlikle katılıyorum ikili sayılarda zaman sanki durdu bugünle birlikte 65 gün kaldı geçmiyor günler rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏Amin.
Seymakayaoglu @Ayseymen ilki normal diger ikisi sezeryan yane bununla 3 cü sezeryanim olcak tüplerimi baglatmak istiyorum bakalim hayirlisi kuzum😘
Ozderr Seymakayaoglu merhaba allah sağlıkla büyütmeyi nasp etsin bütün evlatlarınızı inşallah🤲🏻🥳 her iki doğumu da yaşamış biri olarak dikkatimi çektiniz buna istinaden hangi Doğum seklini önerirsiniz