Gyed Kızlar ne durumdasınız biz 35. Haftaya girdik nefes alamiyoz yatamıyoruz sizler ne durumdasınız bebekleriniz nasıl boy kilo ne durumda ...?????
Fadiiiik Gyed uykumuz yok, ve geçeleri kalkıp tuvalete gitmeler bel ağrısı ah ah uyku özledim. 34+5 haftalık olduk bizde inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız minikleri 🤲🏾🥰
sulfat 37+1 olduk zaman geçtikçe dahada zorlaşıyormuş onu anladım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏
sulfat Birde nts takibine nezaman başladınız yada başladınızmı kızlar kaçıncı haftada başlanıyo bilgisi olan varmı
1prens1prenses 36+4 gece yanlarıma yatmaktan kalçalarım deliniyor acıdan sanki😩 var mı aranızda öyle olan
Hanife_ 1prens1prenses aynen ne tarafa yatsam öyle kalıyorum dönemiyorum zaten sonra o kalçam feci ağrıyor
Selenaygur Bsrclskn massallah cnm bence fazla buyumesine izin vermeden alsinlar bebisi cunku daha 37. Hafta 3 hafta daha kilo alirsa kac kilo olur 😀😀😀
acelyasuss Gyed gece uyku haram valla birde burnum tıkanıyor sürekli son bir haftadır çok zorluyor sadece hamilelikten diyenler var sizde oluyor mu
Kuzusarmasi acelyasuss bendede burun tıkanıklığı çok oluyo zorlanınca burun spreyi kullanıyorum canım mecburen
Bsrclskn 1prens1prenses yapcak bişey yok katlanıcaz sürekli sağ sol dönüyorum bende ama yatakta dönmeside cok zor:(