temmuzonbir nuryldrm1 tebrik ederim hamilesiniz bayada belirgin çizgisi hemen bir kan verin bence 6 haftalık falan gibi geçti İçimden ☺️💐
beybimom_ nuryldrm1 bence acilde verin kanı beta takibi için bayramdan sonra geç olabilirhayırlı olsun 🌸
userliktedeben nuryldrm1 bence hiç bekletme acil de kan verirsin kızmasınlar da bi zahmet neye kızıyorlar 😃 kan ver ki netleşsin hemen en azından folik asite falan başlarsın
ipeksyy nuryldrm1 devletin acilinde öğrenmek için gitmiştim yapmamislardi sonra özel hastanenin anlaşmalı olduğu lab. Vermiştim 200 TL gibi bir şeydi sanırım inşallah güzel sonuçlar alırsınız ❤️
nuryldrm1 beybimom_ acildekiler de kızmasın bana bunun için gelinir mi diye 😂😂 ay bilemiyorum gitsem mi gitmesem mi 9 una randevu bulabildim cok mu geç olur ozaman gitsem
gebelk nuryldrm1 bence verin en azından yükselişi takip edebilin düzenli yükseliş var mı diye kimyasal yasamıs biri olarak tavsiye ederim bu sekilde takip etmenizi
mrmother  ilk önce bunu yaptım pembe gördüm 3 dakika içinde 10 dakika sonra da diğerini yaptım