nuryldrm1 Bebe Time gebelik testi yaptım adetim iki gün gecikti hiç umudum yoktu aslında anında böyle oldu
nuryldrm1 Miracle_1 adet olacak gibi sadece kasık agrım var baska belirtim yok gerçekten çok şaşkınım🥹
nuryldrm1 ipeksyy ya bayram arasında girdik ben kan veremem galiba acile gidersem anca öyle öğrenirim
Miracle_1 nuryldrm1 ya ne güzel inşallah kanda da çıkar bayram öncesi mutluluk darısı bizlere inşallah 😇
dilekmom6 nuryldrm1 ben de bu testle kesinleştirdim aynı markanın 2 testini aldım ikisi de pozitifti. Ve sen gibi kasık ağrım vardı son zamanlarda her gün ha yarn regl olurum artk diyordum. Tebrik ederim 🌸
ipeksyy nuryldrm1 devletin acilinde öğrenmek için gitmiştim yapmamislardi sonra özel hastanenin anlaşmalı olduğu lab. Vermiştim 200 TL gibi bir şeydi sanırım inşallah güzel sonuçlar alırsınız ❤️
nuryldrm1 dilekmom6 ilk yaptım test bozuktu galiba yarıya kadae kırmızı oldu çizgi felan yok bende tekrar yaptım direk çift cizgi cıktı
guladi nuryldrm1 Bir kaç gün daha bekleyip kan testi vermen gerekiyor beta yüksek çıkması için bence pozitif
sevvalinwonderland nuryldrm1 ayy hayırlı olsuuun ben de aynen böyle hafif silikle öğrenmiştim. benim de iki gün gecikmişti ☺️ tebrikler 🎉