minikmucizeyolunda çok iyi anlıyorum, 3 kere aşılama oldum o süre içerisinde 2 hafta beklemeniz gerekiyor resmen zaman geçmiyor, ister istemez belirti arıyor insan belki ilaçların etkisiyle de acaba tuttu mu tutmadı mı diyoruz o kadar haklısın ki.. sadece mümkün mertebe kafanı dağıtmaya çalış çünkü bekleme aşamaları hiç bitmiyor :) bir kere tedavisiz hamile kaldım onda da her hafta bir bekleyiş vardı, kese gözükecek mi, kese boş mu, kalp atışı var mı derken önümüzde uzuun bir bekleme süreci oluyor .. kaybettim o bebeğimi ama bu süreci bildiğimden seni çok iyi anlıyorum. Ama ne kadar oyalanacak bir şeyler bulursak o kadar iyi :) evet klasik olacak ama cidden stres yapmamak da lazım, o yüzden sıkça dua et, belki kitap oku, dizi falan izle, protein ağırlıklı beslen ve bol bol su iç. Bu süreçler de kabak çekirdeği ve ceviz de tüketmek lazımmış. Ben doktorumun bana söylediklerini söylüyorum, erkenden test yapma en azından 8-9 olmasını bekle , belki başta negatif göreceksin ama aslında daha yeni tutunmuş bile olabilir o yüzden erken test yapmak var olan gebelik de de seni çok üzebilir mümkün mertebe 8-9 u beklemeni öneririm her şey gönlümüzce olsun Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin, afiyetle sağlıkla inşallah ♥️