annekiz6141 Selam annişler ve anniş adayları nasılsınız? Benım mıde yanmaları alevleri son hız devamke 5ten beri ayaktayım artık mıde bulantısına gectı 😂🤦♀️ sızde durumlar nasıl? Nasıl gıdıyor? Bayram oncesı son görüşüm 🥰
yurdtas annekiz6141 34+5 mide yanması zaten asla çözümüm yok artı böyle korkular geldi bebeğim iyi mi ne zamn gelicek gi uyuyamıyorum 🥹
beautiful_ annekiz6141 selam beybi bende bugün birden bire kasık ağrıları başladı mide yanmaları zaten hiç geçmiyor ki 🤦🏻♀️ bizim görüş günümüz 9 Haziran inşaAllah az kaldı kavuşmaya sizin sağlıkla gelsin minik 🌸
060436 annekiz6141 ne dedi doktor bacım iyimi prensesimiz sen nasıl sın herşey yolundadır inşallah bizimde 1 haziranda görüş günümüz oğluşumu çok özledim iki gündür partim çıktı artık hiç hareketini bile hisetmiyorum yorgunluktan 30 haftalık olucaz artık 1 gün sonra 🥰🤲
annekiz6141 beautiful_ Kasık agrısı çok kötü benım özel bölgede varis var ya o kasıklarıma agrı yapıyor 🥺
beautiful_ annekiz6141 benim de son haftalarda başladı sebebi ne onuda bilmiyorum kızım genellikle üst kısımlara vuruyordu şimdi göbek deliğinden biraz aşağıya vurmaya başladı
annekiz6141 beautiful_ benımkının sırtı da tam mıdemın orda acayıp mıde ağrısı yapıyor 🤦♀️ kasık agrısı normal kuzum ya o haftalar da oluyor yani..
140524ba Al benden de o kadar gece uykuları yok oldu mide yanması karnıma bıçak saplanır gibi ağrılar girmesi doğum endişesi tüm duygular karmakarışık sağlıkla gelsinler inşallah
annekiz6141 140524ba Ayyyy sorma 🤦♀️ bazen öyle canımı yakıyor kı hareket ederken çok sancım falan oluyor ama nstde sancı falan çıkmadık şükür 🤲🥰
annekiz6141 beautiful_ benım geçmişti güya ama yıne basladı 5 ten berı ayaktayım 10 da evden çıktım hastaneye gıttım nst bekledım sonra sıra gelmıyor dıye doktor çağırdı kontrol oldum tekrar nst tekrar doktor yanı bayılıyorum sandım ya 😏🤦♀️
140524ba annekiz6141 çok şükür maşallah cnm bakalım bizim nasıl olacak bizde bayram sonrası gideriz biran önce doğsun sağlıkla vaktinde inşallah diyorum bir yandan da kızımda iki yaşında dahamı zor olur acaba diye korkuyorum annelik çok başka bişey gerçekten
annekiz6141 beautiful_ Valla gayet iyi, keyfı yerinde tombik yanaklı dedı doktor nst falan çekildim sancım vs çıkmadı haziran 8 de dıger kontrolüm 36 haftalık olucam o zamanda 🥰
annekiz6141 bsrelif Ya benım bebısın totısı tam mıdemın orda yüksek ıhtımalle ondan yapıyor mıde yanması baskı asırı derece de var 🤦♀️ bebiş gayet iyi ya maşallah 🥰🤲