_momyy canm gündüz değil gece uykusunda geniz eti sıkıntısı etki ediyoröuş önce onu söylim ama sen gene baktır. Gündüz içinde sık idrar yolu enfeksiyonu yaşayabilir kız çocuklarında sık oluyorömuş doktor bana ütüleyin çamaşırlarını alt ürünlerini dedi hep birde ben gün içindede belden aşa özel bölgesine çon temas etmeden yıkıyordum hep gece çişinide bırakınca tamamen düzeldi. Biz bakteri üretme boyutlarına gelmiştik artık o kadar sık oluyordu. Birde asla çiş tutturmuyorum nerde olursa olsun götürüp yaptırıyorum ona göre klozet örtüsü peçete temizleme spreyi taşırım hep yanımda muhakkak yaptırırım oda enfeksiyonu engelliyor ama boyuth önemli crp nin ilaçsız atlatamıyorduk biz. Ben kaşıntısı olduğunda anlıyordum bu dediklerimi yapıyordum ilerlemeden geçiyordu. Ama ilerlediğinide karın ağrısı ve mide bulantısından anlıyordum hemen doktora gidiyorduk. Birde alışkanlık oldu onda mesela sabah temiz giyer okula gideceği zaman öğlen gelir değişir akşam yatmadan gene değişir çamaşırını ben öyle alıştırdım ona başka türlü çare bulamadım çunku kesildi bir senedir şükür