bestem6 Dpo 12 awox test silik çıktı bide ovülasyon testi denemek istedim bu şekilde çıktı ovülasyon bu şekilde olup hamileliği öğrenen oldu mu yoksa daha mı koyu olması gerekiyor
allyslife bestem6 benim daha koyuydu ama arkadaşım da hamileyken ovulasyon testi çok silikti, ovulasyon testi sonucuna güven olmaz. Kan verebilirsin ya da 2 gün sonra tekrar test yapıp koyulaşma var mı diye bakabilirsin canım ama kan versen çıkar zaten varsa
sndyy_4343 bestem6 gebelikte ovulasyon testi yaptığında tığkı ovulasyonun gibi ikiside koyu olıyor canım
allyslife bestem6 ben awox test yaptığımda bundan az daha silikti ve kuruyunca tamamen gitti, kan verdiğimde beta 20′ydi mutlaka kan ver🫠
ciceki bestem6 canm çoktan çıkmıştır dediğim gibi e nabıza geç düşüyor orda bekleme ihtimalin olsaydı şimdiye doktorun yanına gidip öğrenmiş olacaktın hemen e nabıza girmiyorlar bende başta öyle yaptım kan verdim dışarda oyalandım e nabıza düşmemişti doktorun yanına gittim çıkmıştı söylemişti pozitif diye biraz zaman alır seninki