halie fundap stres yapma bol meyve ve kuruyemiş yoğurt kaymağı kaşar muz ve protein ağırlıklı beslen ve farkı gör ama dene mutlaka
fundap Zeyneplemutluluk ölçümleri de 33 haftalık çıktı herseyi de yiyorum kilo almasi icin ama bu kontrolde biraz üzüldüm ister istemez
anee234 fundap pozisyonuna görede çıkıyor benim bebeğimde 2 hafta geride çıkıyor karın çevresi postlarıma girip bakın ne yep içtim yazdım çok etkisi oldu elhamdulillah 36 hafta 2700 oldu kilosu
_efinah08 karelll ben avokadoya peynir limon biraz da pul biberi atıp ekmekle yiyorum bir faydası olur mu acaba ? Avokadoyu hiç beğenmedim 5-6 defa yedim
biriciginannesi Cuma günü doğum yaptım 35+4 olarak görüyordu bebek ultrasonda 2500 görünüyordu doğduğunda 2700 olarak doğdu şimdi yoğum bakımda kaç kilo bilmiyorum artık ondan doğduktan sorna kilosu oynayabiliyor merak ettmeyi
_Umayinannesi fundap bende 34+5 2200 neden moralini bozuyorsun öncelik sağlıklı olması canım benim. Haftada 150 200 gr almadı yeterli. İlla kilolu olunca sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor
miniginannesi__ fundap 2400 benimkini de süt ceviz özellikle tüketiyorum sende Pekmez falan böyle şeyler ye kilo alır inşallah merak etme 🌸
_Umayinannesi fundap kiloya çok takılmayın sonuçta bu cihaz gramı gramına ölçüm yapmıyor. Yanılma payı var. Benımde Salı günü kontrol var bayram öncesi bakalım ne diyecek.
karelll _efinah08 bende genelde o dediğiniz gibi ezmesini yapıyorum ama hemen dilimleyip limonla ekmek arasına koymakta hoşuma gidiyor inanılmaz yarıyor bebeğe 🤍