birmesele selinyalcinkaya27 ben ilk öğrendiğim günden beri hamileliğimi fitil olarak günde 2 defa alıyorum kuzum , form da okuduğum kadarıyla mide bulantısı vs yan etkisi daha fazlaymış doktorun ile bi görüş vardır onun da ağızdan al dediği bi sebebi
birmesele 5228 haydaaa , dikiş 14. Haftaya kadar atılabilir, atılamayacak kadar çok mu açılma olmuş , bir de tetikleyen ne oluyor bu açılmayı forum da kaç defa denk geldim , Progestan kullanıyor muydun kuzum
5228 birmesele kullanıyorum 4 haftadan beri ama ne olduğu belli değil bir anda kanamam oldu yataktan kalktım şimdi evladım yaßicakmi düşücekmi bekliyorum
birmesele 5228 Hakkında hayırlı Olan hangisiyse Rabbim kolaylıkla nasip etsin kuzum , inşallah yavrunu sana bağışlasın Allahım , eğer ki kaybedersen de lütfen çok yıpratma kendini , Rabbim daha güzelini nasip edecektir 🤲 duanı eksik etme
temmuzonbir birmesele benimde kanama alanım vardı doktor ciddi bir şekilde uyardı sadece tuvalete gidip geleceksin hiç birşey yapmayacaksın ayaklarını uzatıp dinleneceksin dedi öylede yaptım çok şükür 12. Haftada tamemen geçtiğini öğrendik bazen leke kalabiliyor dedi ama kalmamış güzel dikkat etmişsin dedi ilişki de yasaktı bu arada
birmesele temmuzonbir benim gördüğüm şuan leke bitti kahverengi akıntı geliyor kuzum , yarın kontrol var bakalım belli olacak inşallah
temmuzonbir birmesele akıntıya dönmeside iyi bişey bir süre sonra akıntıda gelmeyecek diye biliyorum hayırlı sonuçlar alın inşAllah rabbim yavrunuzu size bağışlasın 💓💐
birmesele temmuzonbir artık sadece fitilin akıntısını görmek istiyorum 🥲 İnan ki çok tedirginim kuzum ya
Masal777 birmesele geçmiş olsun bende 9 haftalık aşırı kanama geçirdim ağrı vs Yok ve 2 hafta kanama alanı geçmedi herhangi bir sorun olmadı umarım sizde anlatırsınız
Masal777 birmesele Allah sağlıkilka kucağına almayı nasip etsin inşallah hic korkma dinlen ve kötü düşünme