gvnrzz mbv170 ben de sabitlemek istedim yokmus o uygulamaları. Bu arada zorunlu sezeryan fiyatları 80 85 bindi.
gvnrzz Anne123__ ben medipol bahcelievlere gittim dogum ücretlerini konustum 1 temmuz itibariyle zam dediler zaten genelde de temmuzda olur zam ayı
gvnrzz senaakck evet ben de özellikle sordum gecen hafta. Temmuzda dogumum olursa su an sabitleyebilir miyiz hayır dedi 1 temmuz itibariyle fiyat neyse odur. Ama sezeryan günü alırsanız o sekilde olabilir dedi.
sedayusufeymen aleyna123f geçen hafta salı arefe günü fiyatların zamlndığı gün muayene oldum Meryem hanıma , Nihan hanımında aynıdır büyük ihtimalle
gvnrzz mbv170 ikisi de aynıydı yaasagı yukarı . Küsüratı hatırlamıyorum ama 80 binlerde ikisinin de sezeryan ücreti. Su an zam gelmiş diyorlar daha aramadım
sevvalkarahan mbv170 ben Bahçelievler muayene 2 ay önce gitmiştim 3200 civarı ödeme yapmıştım bu gün aradım 4300 ₺ civarı fiyat verdiler doğum yapan var mı ? Veya şuan normal doğum fiyatını bilen var mı ?
drydnzcftc mbv170 ben bugün şehir hastanesine aciline gittim çok güzel hastaneydi ve ücretsiz söylediler neden orayı tercih etmiyorsunuz özelden farksızdı
tugbaakdeniz sevvalkarahan böyle birsey yok . Ben şehir hastanesinde doğum yaptım doğumdan önce oda verildi hazırlandım odamdan gittim doğuma ve geri odama geldim hemen . Gayette gğzel ve ilgiliydi . 8 yıl önce de medipolde doğum yaptım oradaki doğumumdan daha iyiydi .
beyza_gmsgl mbv170 ben koşuyolu medipol seval pataya takipliyiö bugün arayıp öğrendim Normal doğum 52 bin zorunlu sezeryan 67 bin keyfi sezeryan 130 bin tl denildi